Citat fra mckajvah
Hvordan er deres erfaringer med mange skuffer og næsten ingen skab. Er det rart at have gryder, tallerkner, mad, osv. i skuffer eller er det et salgstriks?
Skuffer er fedt!
som PeterR skriver er det en stor fordel, at man ikke skal ind i bunden af et underskab. Den eneste ulempe er, at tallerkenstabler o.s.v. kan rutsje, når man åbner og lukker, men det findes der vist også løsninger på i form af ruminddelinger (det er der bare ikke tænkt på i det discount-køkken, vi overtog!).
Vi har ét "skuffeskab", hvor vi ikke bruger skufferne, men det er bare fordi, der er for få skuffer og kun står to pander på hver, så man sagtens kan række over den forreste til den bageste. Alle andre steder ryger skufferne ud hver gang, og det gør det meget mere anvendeligt.
Jeg mener sagtens, hvid folie kan se pænt ud, - det afhænger meget af greb og bordplade, som du skriver, og så måske også af elementtypen; Jeg ville nok være mere tilbøjelig til at vælge små skabslåger eller skuffer med folie, end hvis det var en anden beklædning, så der ikke kommer for store, glatte flader.
Mvh
Thomas