Bevare klinker på badekar

Vi har et indbygningsbadekar med klinker på. Vi vil gerne fjerne det og stille vaskemaskine og tørretumbler på pladsen. Så langt så godt. Badekarret er beklædt med de klinker der også er på gulvet. De er umulige at opdrive nogen steder, og når vi fjerner badekarret, vil der være en smule gulvareal, der ikke dækkes af vaskemaskine og tumbler. Er det muligt at fjerne badekarret og bevare en række af klinker intakte, så vi kan få det til at se ordentligt ud bagefter? ​
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Prøv at tage en af de smalle klinker af for at se, hvordan klinkerne er gjort fast. Måske kan du være heldig at få klinkerne af hele og bruge dem på gulvet.

fase
Man kan få fliselimen til at slippe ved at varme klinkerne op med en varmepistol eller ukrudtsbrænder. ( pas på hvis karet er i plast )

Selvbygger med stort S. 
Big Bam Boo skrev den 30-04-2024 15:42:50

Du kunne også vælge at stille maskinerne på et underskab. Så får du dem i en bedre højde, og du kan tilpasse soklen så den dækker det samme som i dag.

 Tak BBB- det er et rigtig godt forslag. Vi er lidt pressede på plads “udad” ift at lågen på den bagerste maskine fylder meget hen imod håndvasken. Så vi vil gerne have dem trukket så langt ind mod væggen som muligt. Men måske man kan tænke soklen ind på en måde, så det alligevel ser pænt ud. Fx med skuffer i. Tak for at tage tid til at svare. 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis