Afslutning ved vindue/dør

Hej alle

Vi skal igang med at lave afslutning ved vindue og dør og er i tvivl om den bedste og pæneste afslutning. Vi forestiller os enten en helt almindelig afslutning over dør/vindue, som går ret ud ligesom billede 1, men er i tvivl om afslutning i samme form som billede to vil være pænere og give mere lysindfald (altså en slags trappeafslutning, hvor pladerne vil gå lidt ud, lidt op, lidt ud og lidt op (vi har dobbeltmur, så vi kan ikke gøre noget ved det første stykke udover at skjule/beholde det). 

Har vedhæftet billede af vores dør også, da vi gerne vil lave samme afslutning begge steder, idet de er overfor hinanden. 

Håber der er nogen der har nogle gode ideer :-D 
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det på billede 2 giver mest lydindfald. Det er ligesom når man laver inddækning skrå fra f.eks. et tagvindue. Det vil naturligvis være mest markant ved små vinduer.
Hvad der pænest er naturligvis en smags sag. Kan du få symmetrisk i både sider op top  "hvor pladerne vil gå lidt ud, lidt op, lidt ud og lidt op" Så kan det også blive pænt.
Du skal også tænke eventuelle gardiner med ind i planen. Kan de monteres og dække. Persienner kan naturligvis monteres i en af "hakkerne"  

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Tak for svar. Det var egentligt også første plan men så pludselig kom tvivlen. Vi burde godt kunne få det symmetrisk og retvinklet med “trappeløsningen”. Ved vinduet vælger vi nok at få gardiner op som kan dække lidt, men ved døren får vi hængegardiner. Tak for sparring 😄 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis