Trykimprægneret stolper

Hej, skal i gang med at hegne ny terrasse ind samt hegn ude ved skel.

Har købt en del 97x97 stolper hjem i trykimprægneret NTR A kvalitet ( Jem og fix ) men da jeg skulle give dem en ekstra gang olie ind nedgravning, kunne jeg se de var vind og skæve ( en stor del af dem ).
Er det normalt? Er det bare en billig kvalitet og skal man blot købe dem andre steder eller er alle stopler af den type udfordret?

Frygter jo stolperne vil se ud som fuldemandsværk efter monteringen.   Vil lave stolper synlige med brædder monteret på mindre profile i siden af stolpen som på billedet herunder, men det vil jo se helt vildt dårligt ud hvis stolperne er bare en smule skæve. Hvor køber man "lige" stolper så, hvis de alle mere eller mindre er lavet på samme måde?



Mvh Slize - 
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det er et problem fordi der er så meget tryk på byggebranchen at de kan sælge alt der ellers ville blive kasseret.
Den eneste måde at undgå "skæverter" er at selv hente dit tømmer. Det vil sige at du selv skal udvælge det træ du skal bruge.
Når det så er sagt, så får man hvad man betaler for... Det billige træ er ofte nærmest blevet hevet ud at trykbadet, og derefter solgt. De er heller ikke "pindet" ordenligt op, men bare lagt på paller og fragtet rundt.
Det ​er bagsiden af nethandel  

Jo ældre man bliver, jo hurtigere har man løbet som ung...
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis