Udskiftning af udgåede LED spots

Hej

Jeg har et par defekte LED spots i mit køkken, som jeg skal skifte ud. Problemet er, at de er en udgået model, så jeg kan ikke erstatte dem med nye, som er identiske med de andre (jeg har 9 spots i alt).

Det er denne model, jeg har nu: https://www.matronics.dk/kategori/spare-led-paerer/gu10/produkt/philips-gu10-master-cri90-4w

De nyere pærer, jeg kan finde, har typisk dårligere farvegengivelse, højere lysstyrke målt i lumen, og en anden form sammenlignet med mine nuværende (de har en fordybning der, hvor låseringen sidder).

Er der nogen, der kender nogle pærer, som ligner mine nuværende og som stadig er i handlen? Hvis ikke, kan jeg forvente at få et ok resultat ved bare at finde nogle nye pærer, som nogenlunde svarer til samme antal lumen, eller er jeg nødt til at skifte alle 9 ud for at få et godt resultat?
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du kunne prøve et sæt på 2 pærer fra jemogfix til en rimelig penge RA er godt nok kun 80, men prøv det.

fase
Er det ikke en som denne, blot i en anden farve?
https://www.av-cables.dk/gu10-led-paerer/philips-led-cri90-spot-daempbar-gu10-3-8-w-2-stk-345-lm.html

Det er en relativt dyr pære, fordi den har det Philips kalder Warm Glow. Den afgiver et mere varmt lys, hvis man dæmper den. Det er for at efterligne en gløde pære. En almindelige LED-pærer beholder lystemperaturen, selvom man dæmper den. Hvis du ikke har lysdæmper, er det spild af penge.

Det er ikke til at svare på om du skal skifte alle. Hvis du køber i et byggemarked, kan du starte med at købe et par stykker ​og købe resten hvis det er et problem.


 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis