Tillykke med saven!
Det er efter min mening en af de mest alsidige og gennemtænkte universalmaskiner.
Den er jo amerikansk, så selvfølgelig findes der et forum specielt for den:
http://forums.delphiforums.com/woodbutcherMht. målene, finder du to skalaer på højre side af armen.
De er for henholdsvis "inrip" og "outrip".
Se evt. denne manual til en ældre type fra dengang man forklarede tingene :
http://peecee.dk/upload/view/173277Princippet for opdelingen af bordpladen er, at du, når saven står i stilling "inrip"
og viseren peger på inrip-skalaens nulpunkt, har afstanden 0mm mellem savklingen og landet (den lodrette liste benævnt "6" på tegning D4 i din manual), og det samme gælder i stilling outrip, med nu med en anden bredde afstandsliste (benævnt 18 på samme illustration) i bordet.
Se illustrationerne.
På denne måde kan du hurtigt afsætte et par punkter og måle dig frem til de rigtige bredder.
Eller spørg på ovennævnte forum. Så får du sandsynligvis en tegning med målene til lige din model.