Vaskemaskine

Jeg har en vaskemaskine som står i mit køkken på et trægulv. Jeg synes den rykkede sig en del, når den centrifugerede, så jeg købte nogle gummifødder til den, så den stod mere stabilt. Den rykker sig dog stadig meget når den centrifugere.

Her kan i se de gummiføder jeg har købt. De er lidt store, så de sidder ikke stramt om fødderne på maskinen, men de bliver siddende.

https://www.elgiganten.dk/product/h...rretumbler

Her er en video af maskinen når den centrifugere.

https://www.youtube.com/watch?v=AVd...e=youtu.be

Er der nogle ideer til noget jeg kan gøre, så den ikke rykker sig så meget når den centrifugere?


Mvh.

Mikkel
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Har haft det samme problem,købte en bagagerumsgummimåtte hos en ophugger,limede den fast til gulvet med dobbeltklæbende tape,og nu står den fast.

bh
Nu har jeg ikke set din video, men helt afgørende for at maskinen står stille er at den står ned på alle 4 fødder. Hvis du sætter maskinen på sin plads, og tager fat i den og vrikker med den kan du mærke om den vipper over 2 af fødderne. Og det vil altid være diagonalt. Det er vigtigere at den står stabilt end 100% i lod. Er det gulvet der giver sig lidt er der nok ikke andet at gøre end at lave en plade den kan stå på. Så kan man bore huller til fødderne, Men stadig skal den stå på alle 4 fødder.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Tusind tak. Måske jeg skulle overveje baggagerumsmåtte, da jeg ikke kan udlukke at gulvet kan være lidt skævt da det er en gammel ejendom jeg bor i.

Mvh.

Mikkel
Fødder på vaskemaskine kan justeres op/ned.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis