Dum placering af thermostat

Hej har netop købt et gammelt hus fra 1973 som har mange Radiatorer hvor thermostat en er ved gulvet og stikker ud i rummet..kan man flytte den til en smartere placering og hvis ja hvordan?

Tak for hjælpen ??
8 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Ja og nej.
Nej du kan ikke flytte DEN termostat et andet sted hen, fordi det er en retur termostat.
Ja du kan købe en almindelig termostat og tilhørende dele om montere det i toppen af radiatoren, hvis der rørindgang i toppen.

 "mod regulær dumhed kæmper selv guderne forgæves"

Hvis du fortæller lidt om dit varmesystem og viser et billede af hele radiatoren, ville det være nemmere at give dig nogle råd om, hvad der kunne laves. Måske kunne du bare få flyttet termostaten til indgangen på din radiator.

fase
termostat/ventil kan ikke bruges på indløbet af radiator, hvis det er at de sidder på udløbet af radiator nu (går ikke ud fra det er et 1-strengsanlæg du har) da det er en anden type der skal bruges på indløbet..
Nej, jeg er udmærket klar over, at en returtermostat ikke kan bruges på fremløbet. Men lad os nu høre lidt mere om varmesystemet. Billedet viser ikke entgyldigt en retur termostat. Det er før set, at materialer er anvendt på alternative måder.

fase
Annonce
Hvis du finder sådan en ventil: http://exklusiv-vvs.dk/shop/danfoss-ra-n-10-1739p.html som passer på dine rør, kan du få termostaten hen langs væggen.

Kvalitetshåndværk til en fair pris - altid fast pris iht. tilbud - www.ViFixerDet.nu
men problemet er vel bare at den du linker til er en fremløbsventil og ikke retur ventil
Det kan jeg godt se og udvalget af returventiler med vinkelløb til venstre er ganske enkelt ikke eksisterende. Men hvis det nu kun er denne radiator, kunne man måske leve med en fremløbsventil selv om den sidder ved gulvet. Afkølingen bliver ikke optimal, men der skal nok komme varme på.

I det store udland er der lidt flere mulighedder. Hvis man googler: radiator return corner valve
får man nogle alternativer.

Kvalitetshåndværk til en fair pris - altid fast pris iht. tilbud - www.ViFixerDet.nu
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis