Printet er brændt sammen

Jeg er ikke så computer "klog" eller hvad man kan kalde det. Men min HD virker ikke, jeg har så fået en til at kigge på den, og det er printet der er brændt sammen, andet er der vist ikke galt -men det er vel også slemt nok

Er der nogle steder hvor man kan få lavet det til en nogenlunde fornuftig pris, jeg ved det sikkert ikke er helt billigt, men det betyder meget for mig at få lavet, da der er mange billeder fra mine drenge var små Så det er billeder jeg meget gerne vil have igen.

Så kender i nogle gode firmaer der laver sådan noget? (gerne nogle i selvh ar god erfraing fra)  Så vil jeg meget gerne have links :)


<p>Mvh My</p>
12 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis du vitterligt mener din HDD når du skriver HD, så kan du MÅSKE være heldig hos nogle af de gængse recovery specialister i Danmark, men umiddelbart, så må du forberede dig på at hvis den fysiske hardware er gået i stykker, så skal disken til et laboratorie hvor de så vil fjerne skrivepladen, og læse den på en speciel maskine og lægge data over på en ny disk som de så sender til dig. Denne operation koster dog ca. fra kr. 5000,- og opefter.
Har du allerede haft disken skilt ad, så kan du roligt regne med at det bliver dyrere, for så skal de også lige have renset det hele først, plus der kan være opstået problemer med datakosistensen da selve mediet har været udsat for "vind og vejr". Dette er dog mest et problem hvis der er tale om en ældre disk der kører på flere lag af metal plader.

Jeg har selv tidligere (både privat og i "embedsmedfør") benyttet DKC på Frederiksberg: www.dkcdata.dk Test er gratis, og de sørger for evt. viderebefordring til Laboratorie i England eller Italien (ja der ER ikke så mange af dem at der findes noget nærmere).
Tak for svar :D Den har ikke været skilt ad :)
Jeg vil prøve at kontakte DKC og spørge dem. Hvis der er tale om 5000kr er det intet problem da det er alle babybilleder af mine drenge der ligger på ;)
Men tak for dit svar :D

<p>Mvh My</p>
Nu vil jeg ikke være 'klog', men køb for søren da en DVD brænder så du kan tage backup af dine billeder så du undgår dette i fremtiden...
Bri_jac
Ja jeg er oså begyndt at brænde billederne ud, men desværre hjælper det ikke noget at være bagklog nu, men desværre at dette skulle ske, før jeg gad at tage mig sammen til at få dem ud

<p>Mvh My</p>
Hvorfor ikke bare finde en disk magen til og så flytte printet over ?
Skrevet af bamse82 den 06-10-2008 23:39
Hvad er det nu man siger, nå ja: "Rigtige mænd tager ikke backup.... De græder!!!" :-)

Been there, done that....

nu er jeg ikke en mand, men du har helt ret hehe

<p>Mvh My</p>
Skrevet af Frank K. den 07-10-2008 00:33
Hvorfor ikke bare finde en disk magen til og så flytte printet over ?


hmmm Som jeg skriver i første indlæg er jeg ikke så computer "klog", så ærlig talt aner jeg ikke hvad skal gøre *Gg*. Vidste ikke en gang hvad et print var  Så derfor søger jeg firmaer/personer der kan lave sådan noget :D

<p>Mvh My</p>
Problemet er at hvis du forsøger at flytte indmaden, så udsætter du den for atmosfære og det kan være det går godt, men der er altså en RIGTIG god grund til at de professionelle arbejder i et støvfrit laboratorium. Hvis dataene er meget vigtige for dig kan det under ingen omstændigheder anbefales at skille disken ad.
Jeg har stadigvæk ikke haft skilt den ad, og gør det heller ikke :)

<p>Mvh My</p>
Der er yderligere 2 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis