Hej
Her er min favoritopskrift:
Kransekage.
3 pakker marcipan af 5OOg.
2 æggehvider
375g flor melis.
Brug ikke det sidste flor melis,
gem det til at rulle dejen ud i.
Dejen rulles ud i en god Fingertykkelse.
Den første ring skal være 8 cm, så
11 cm, 14 cm, 17 cm osv.
Når ringene er formet, skal de trykkes
i facon foroven.
Bages ved 200 grader i ca. 12 min. Midt i ovnen.
Når de er svalet af, skal de have
glasur (ca. 125g flormelis og 1 æggehvide og evt. vand ).
Kransekagen sættes sammen ved at
pensle ringene i bunden med chokolade.
Variant 1:
Kransekagemassen rulles ud i en bageplades længde trykkes flad og der lægges blød nougat i, hvorefter det hele formes til en stang og bages i ovnen.
Efter afkøling pensles stangen med chokolade i bunden og glaseres på toppen.
(Yderst delikat)
Variant 2:
Ca. 200 g kransekagemasse rulles ud i en bage-plades længde, trykkes flad og der lægges blød nougat i , hvorefter det hele formes til en stang, som deles i 6 stk. og bages i ovnen.
Efter afkøling dyppes stykkerne i smeltet over-trækschokolade (og stilles op risten med chokola-den opad til den er tør) og glaseres på toppen
(Min favorit)
Mvh Anders
Hej
Her er min favoritopskrift:...
Vis hele indlægget