Bagemaskine Zephirine 1243 3730 26-10-2004 20:48 Erfaringer med bagemaskiner ønskes. Hvilken er et godt køb - og hvilken er ikke? Hvad bør jeg være opmærksom på? Erfaringer med bagemaskiner ønskes. Hvilken er... Vis hele indlægget 184 svar « ‹ 8 9 10 › » Følg tråden Der er 80 indlæg før dette. Annonce Annonce Annonce
Zephirine Trådstarter 1243 3730 30-11-2005 20:11 Citat fra VibekeJa, jeg er også hoppet på vognen efter at have læst diverse indlæg :lol: - og måske man er ved at blive drivet til vanvid over ingen køkken at have :wink: . Så nu glæder jeg mig til at vågne op til nybagt brød i morgen. Uh din stakkel - der er stadig lang vej? Jeg tror nu, at du kan glæde dig til imorgen
Vibeke 75 01-12-2005 07:28 Uhm dejligt. Ville ikke helt slippe men smagte dejligt - men det gør alt vel når man har levet af fastfood den sidste måneds tid!! Zeph. køkkenet er faktisk færdig - mangler kun de sidste små detljer MEN har ventet på elektriker de sidste 2 uger :evil: , så man kan få noget strøm til div. apparater igen! Men nu bliver stolen stillet for døren, hvis ikke han kommer inden weekenden, skal han ikke bryde sig om at komme! Så må man finde en anden - der er vel grænser! Jeg er ikke den store kok, men er godt nok kommet til at savne komfuret :wink: LDS Tip Automatisk tip Find de EL-artikler du skal bruge til ALTID LAVE PRISER hos Harald Nyborg!
hindbersnitten 20 12-12-2005 12:05 Jeg har en del opskrifter der kan bruges til bagemaskine. find dem her. http://www.hindbersnitten.dk/list.php?pagenum=0&categoryid=28 Hjælp til at bage, eller mangler du en opskrift. Så prøv www.hindbersnitten.dk
Sniffer 1644 4440 12-12-2005 14:24 Citat fra hindbersnittenJeg har en del opskrifter der kan bruges til bagemaskine. find dem her. http://www.hindbersnitten.dk/list.php?pagenum=0&categoryid=28 Kæft manner........sikke nowen bisser!!! :lol: Sniffer
hindbersnitten 20 12-12-2005 14:50 Citat fra SnifferCitat fra hindbersnittenJeg har en del opskrifter der kan bruges til bagemaskine. find dem her. http://www.hindbersnitten.dk/list.php?pagenum=0&categoryid=28 Kæft manner........sikke nowen bisser!!! :lol: Kan nok kaldes et tand smil Hjælp til at bage, eller mangler du en opskrift. Så prøv www.hindbersnitten.dk LDS Tip Automatisk tip Find de EL-artikler du skal bruge til ALTID LAVE PRISER hos Harald Nyborg! Annonce
melin 106 7620 06-01-2006 10:54 Vi har fået en i julegave. Ønskede os den efter at have læst tråden her :wink: Her prøvet den nogle gange og er rimelig tilfreds. Dog oplever jeg at det hæver fint op og ser flot ud, men senere i bageprocessen ligner brødet en sø der er tømt for vand. Hvorfor gør det sådan :?: mvh Melin
ThomP 409 2800 06-01-2006 13:02 Citat fra melin Her prøvet den nogle gange og er rimelig tilfreds. Dog oplever jeg at det hæver fint op og ser flot ud, men senere i bageprocessen ligner brødet en sø der er tømt for vand. Hvorfor gør det sådan :?: Hæver brødet ikke (til sidst), eller er det bare fordi toppen "kollapser"? Hvis det er det sidste kan det måske være for meget eller dårlig gær? Vi bruger ½ tsk (2,5 ml) tørgær til 500 g mel. I en periode kunne vi ikke få spritfabrikkernes gær og købte noget tyrkisk noget fra ISO - det krævede meget større gærmængde og gav store huller i brødet og dårligere krumme, så det er ikke ligemeget, hvilken gær, man bruger!
melin 106 7620 06-01-2006 13:12 Det er toppen der "kollapser". Vi bruger tørgær fra spritfabrikkerne. Brødet smager udemærket og ikke af gær. Dog er brødet lidt tungt i det. Vi har indtil nu brugt ½ pose tørgær til 500 g. mel mvh Melin
ThomP 409 2800 06-01-2006 13:52 melin: Det lyder mærkeligt, så jeg skyder lige lidt fra hoften Hvilket program og hvor meget vand til melet? Vi bruger 3,5-3,75 dl vand og standard-programmet. Det kan også være, det ikke bliver æltet ordentligt - putter I tingene i i rigtig rækkefølge - vand, mel i en top, gær på toppen af melet, så det ikke bliver vådt før tid?
Benny Nielsen 314 07-01-2006 12:19 Hej Melin: Min er en gammel Linea, men principperne er vel de samme, inden jeg satte den til at bage om natten, lavede jeg en prøve om dagen, med åbent låg ved foræltningen, så jeg kunne tilsætte vand og mel efter behov, dejen skal lige slippe siderne under foræltningen, men må heller ikke blive for tør, 2 3/4 dl. vand, 1 tsk. sukker, 1 tsk. salt, 125 g. durum og 250 hvedemel, 1 spsk. olie og 2 1/4 tsk tørgær, rosiner efter behov hvis man kan lide det. mvh Benny. Benny N.