Bagemaskine

Erfaringer med bagemaskiner ønskes.

Hvilken er et godt køb - og hvilken er ikke?

Hvad bør jeg være opmærksom på?
Erfaringer med bagemaskiner ønskes. Hvilken er... Vis hele indlægget
184 svar
 Følg tråden
Der er 80 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Citat fra Vibeke

Ja, jeg er også hoppet på vognen efter at have læst diverse indlæg :lol: - og måske man er ved at blive drivet til vanvid over ingen køkken at have :wink: . Så nu glæder jeg mig til at vågne op til nybagt brød i morgen.

Uh din stakkel - der er stadig lang vej?

Jeg tror nu, at du kan glæde dig til imorgen biggrin
Uhm dejligt. Ville ikke helt slippe men smagte dejligt - men det gør alt vel når man har levet af fastfood den sidste måneds tid!! Zeph. køkkenet er faktisk færdig - mangler kun de sidste små detljer MEN har ventet på elektriker de sidste 2 uger :evil: , så man kan få noget strøm til div. apparater igen! Men nu bliver stolen stillet for døren, hvis ikke han kommer inden weekenden, skal han ikke bryde sig om at komme! Så må man finde en anden - der er vel grænser! Jeg er ikke den store kok, men er godt nok kommet til at savne komfuret :wink:
Citat fra Sniffer

Citat fra hindbersnitten

Jeg har en del opskrifter der kan bruges til bagemaskine.
find dem her.
http://www.hindbersnitten.dk/list.php?pagenum=0&categoryid=28


Kæft manner........sikke nowen bisser!!! :lol:


Kan nok kaldes et tand smil

Hjælp til at bage, eller mangler du en opskrift. Så prøv www.hindbersnitten.dk
Annonce
Vi har fået en i julegave. Ønskede os den efter at have læst tråden her :wink:
Her prøvet den nogle gange og er rimelig tilfreds. Dog oplever jeg at det hæver fint op og ser flot ud, men senere i bageprocessen ligner brødet en sø der er tømt for vand. sad Hvorfor gør det sådan :?:

mvh
Melin
Citat fra melin


Her prøvet den nogle gange og er rimelig tilfreds. Dog oplever jeg at det hæver fint op og ser flot ud, men senere i bageprocessen ligner brødet en sø der er tømt for vand. sad Hvorfor gør det sådan :?:


Hæver brødet ikke (til sidst), eller er det bare fordi toppen "kollapser"?
Hvis det er det sidste kan det måske være for meget eller dårlig gær?
Vi bruger ½ tsk (2,5 ml) tørgær til 500 g mel.
I en periode kunne vi ikke få spritfabrikkernes gær og købte noget tyrkisk noget fra ISO - det krævede meget større gærmængde og gav store huller i brødet og dårligere krumme, så det er ikke ligemeget, hvilken gær, man bruger!
Det er toppen der "kollapser". Vi bruger tørgær fra spritfabrikkerne.
Brødet smager udemærket og ikke af gær. Dog er brødet lidt tungt i det.
Vi har indtil nu brugt ½ pose tørgær til 500 g. mel
mvh
Melin
melin: Det lyder mærkeligt, så jeg skyder lige lidt fra hoften smile

Hvilket program og hvor meget vand til melet? Vi bruger 3,5-3,75 dl vand og standard-programmet.

Det kan også være, det ikke bliver æltet ordentligt - putter I tingene i i rigtig rækkefølge - vand, mel i en top, gær på toppen af melet, så det ikke bliver vådt før tid?
Hej Melin: Min er en gammel Linea, men principperne er vel de samme, inden jeg satte den til at bage om natten, lavede jeg en prøve om dagen, med åbent låg ved foræltningen, så jeg kunne tilsætte vand og mel efter behov, dejen skal lige slippe siderne under foræltningen, men må heller ikke blive for tør, 2 3/4 dl. vand, 1 tsk. sukker, 1 tsk. salt, 125 g. durum og 250 hvedemel, 1 spsk. olie og 2 1/4 tsk tørgær, rosiner efter behov hvis man kan lide det. mvh Benny.

Benny N.
Der er yderligere 94 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis