Køb på Tvangsauktion

Hej,har aldrig købt på tvangsauktion men er nu faldet over et lille hus længere nede i byen som jeg godt kunne tænke mig at renovere og efterfølgende udleje :)

Mit spørgsmål går på, hvilke omkostninger udover den pris jeg nu evt byder skal jeg regne med at betale for huset?

Der kommer selvfølgelig lidt til ændring af skøde også tinglysnings afgift. Men derudover hvad skal der så betales?

Der står noget med største beløb og sikkerhedsstillelses beløb men er ikke helt med på om det er noget der skal betales? :)

Håber der er nogle der har tid til at forklare mig det :D

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Du kan risikere at hænge på ubetalte regninger,så orienter dig grundigt inden du slår til.Sikkerhedsstillelse er noget du skal betale kontant,som regel 10.000 kr.Der vil også komme et beløb til advokat,som dog sjældent er ret stort.Tag en byggesagkyndig med ved besigtning af huset,da du efter handlen ikke har nogen rettigheder.En god ide,er at tage et dokument med fra banken,der garenterer at restbeløbet kan betales.


bh

Ud for sikkerhedsstillelse står der 27000kr så det vil sige at det er noget jeg skal betale oven i selve beløbet jeg byder?
Huset er et lille hus der trænger til en kæmpe kærlig hånd. Der blev på første auktion budt 16000kr så derfor jeg spørger da det jo er meget små beløb vi snakker om

Hvis jeg beslutter mig for at byde kan jeg betale det kontant så sikkerhedsstillelse fra bank er ikke nødvendigt

Har set huset sammen med en der ved lidt mere om det end mig så den del er i orden

Er nok nød til at få en advokat eller måske min rådgiver til at tjekke for ubetalte regninger osv

Mange tak for svar!

Nu er det lidt svært at svare på,hvor meget du skal betale,da man ikke ved,hvor meget du skal betale for huset,men så vidt jeg ved,er de glade for kontanter.Det med advokaten er en god ide.


bh

Prisen for ejendommen på en tvangsauktion er det du byder + størstebeløbet

Ved selve auktionen skal du kunne aflevere den lille sikerhedsstillelse kontant (og her snakker vi rigtige gammeldags fysiske kontanter), der vil typisk være tale om et beløb på 10-20 t.kr., se http://www.itvang.dk/beregner#sikkerhed - Hvis du ikke kan aflevere beløbet inden du går ud af døren vil dit bud ikke blive accepteret. 

Derefter skal den fulde sikkerhedsstillelse betales inden 7 dage. Det beløb afhænger af hvor meget af gælden i ejendommen der er hhv. restancer og hæftelser. Se ovenstående link. 

Såvidt jeg ved hæfter man netop ikke for øvrig gæld der er pansat på ejendommen, men tilgengæld har man heller ingen rettigheder og ingen ejerskifteforsikring. 



Ask

Har du ikke været inde på "tinglysning.dk" og set salgspapirerne. Der plejer også at ligge en vejledning på mange sider, hvor du kan læse hvordan det går til. 

Jeg er ret sikker på at du skal betale "størstebeløbet" ud over budsummen. Ubetalte regninger er ikke dit problem, når du har købt på tvangsauktion, så er det tidligere ejer der hæfter for ikke indfriet gæld.

Jeg er enig i at en advokat må være den rette til at rådgive dig.


Søren O
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis