Lysshow

Jeg skal til at undersøge muligheden for at lave et lysshow for en veninde, der vil bruge det som trækplaster i forbindelse med lanceringen af hendes nye produkt på en messe. Kort fortalt noget med LED-pærer, der lyser bag farvet glas. Vi forestiller os ca 48 pærer, der skal blinke tilfældigt, evt. i grupperede sekvenser eller i mønstre...  og gerne med varierende styrke, hvis man kunne det også.

Alt det tekniske vil til sin tid blive lavet af installatør, men indtil da skal vi lege med ideerne, og undersøge hvilke muligheder og begrænsninger, der er. Og da pengene er små, men kreativiteten stor, håber jeg på lidt positivt indspark.

Så: Kan man købe standard controllere/styringer, som kan bruges til dette. Er det 220/24/12 volt - eller noget helt andet? Må fatninger monteres direkte på f.x. en plexiglasplade eller rustfri plade? Hvis en installatær har godkendt installationen, kan man så forestille sig problemer når den stilles op på en messe med offentlig adgang?


Ved, det er meget “fluffy”, men vi har ikke bedre lige nu - men er fast besluttet på at “skabe en event, der gør folk glade”. Tak for alle input!!!


Mvh.

Jan R.
Jeg skal til at undersøge muligheden for at lave... Vis hele indlægget
12 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

nu dør du nok af grin---men på sporsiftet.dk , som er for modelbane-freaks, har webmaster lavet en del forsøg, med tilhørende beskrivelser med styring af led, både styrke og farve. Så til inspiration og evt. dessign, var det måske et sted at hente inspiration.


There are 10 types of people.

Those that understand binary, and those who don't

Fantastisk - tak. Og dør ikke af grin - har lige været i “miniaturwunderland” i Hamburg, imponerende



Mvh.

Jan R.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis