Fastnettelefon er det muligt?

Hej :-)

Jeg er kommet i besiddelse af en gammel drejetelefon. Er sådan en kompatibel med de telefonstik, man har i sin lejlighed? Eller skal man have en digitalomformermfør den virker? Håber lidt at kunne få åbnet min fastnetlinje og sætte det 3 benede stik direkte til telefonstikker, men ved ikke om det er muligt?

Hej :-) Jeg er kommet i besiddelse af en gammel... Vis hele indlægget
18 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Hmmm... kan se at det link ikke længere virker, jeg vender lige tilbage, hvis der er problemer. Tak for hjælpen!

Jeg har modtaget mit adapterstik. Jeg har først sat stikket direkte i netudbyderstikket på væggen. Der skete intet. Satte stikket i min trådløse router, og nu er det lykkedes mig at få en klartone. Jeg kan dog ikke ringe op. Jeg kan ringe til telefonen, men kan ikke få lyd igennem hverken min stemme eller vedkommende der ringer til mig. Nogen der ved, hvad det kan skyldes, og hvor jeg er i processen?


Mvh


Peter

Hvis du får en klartone, men ikke kan høre hvad modparten siger så tyder det på at du skal have kigget på din IP opsætning...

Klartonen bliver moduleret på din telefonlinie, og afspillet i din receiver, præcist ligesom tale bliver moduleret, ergo fungerer den del af din telefon... 


 

Jeg tager små skridt hele tiden! Nu har jeg fået kinakonverteren hjem og installeret den. Jeg er nået så langt, at hvis jeg kører telefonen direkte i mit internetstik i væggen, så kan jeg ringe og modtage opkald. Meget genialt og lækkert. Mit problem er nu:

Jeg har kun et stik med internet i væggen. Hvis jeg sætter telefonen i min trådløse router, kan jeg ikke ringe og heller ikke modtage opkald. Dvs. Telefonen kan ringe, men der er ingen forbindelse. Men jeg skal også have internet til min computer.

Jeg har så købt en switch med 5 porte. Hvis jeg sætter den til stikket i væggen, kan jeg forbinde min trådløse router og være på nettet. Jeg kan modtage opkald, MEN jeg kan kun ringe ud til fastnetnumre. Den kan ligesom ikke forstå mobilnumre. Altså er jeg meget tæt på at være i mål, men er der nogen, der ved hvad jeg kan gøre herfra for at kunne være på nettet samtidigt med jeg kan ringe til alle slags telefoner?



Jeg har købt en ny trådløs router og den har løst problemet! Jeg kan nu både bruge telefonen og være på nettet samtidig! Det eneste problem jeg oplever nu er, at jeg har svært ved at ringe til mobiltelefoner. Ofte går den ikke igennem og andre gange læser (konverteren tror jeg) tallene forkert og ringer til forkerte numre.

overvej en rigtig iptelefon de fået brugt på dba fra 50,- og op 

Når ip telefoni er korrekt sat op i voip konverteren så skal det også virke,vi har en cisco converter og den har ikke fejlet på de anologe telefoner.

hvilken voip udbyder bruger du ?

Jeg er blevet ret forelsket i drejetelefonen. Ren nostalgi:-) bruger Evercall, som samarbejder med Parknet. Parknet leverer internettet og Evercall leverer telefonlinjen.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis