Mange dobbelt tråde

Jeg synes der er en hel del dobbelt tråde for tiden


Jeg tænker om det ikke er muligt at sætte en form for tidslås på så man evt kun skal vente et x antal minutter inden man kan oprette en ny ?



Jeg har set det virke upåklageligt på op til flere andre forums ude på det store internet. 

Jeg synes der er en hel del dobbelt tråde for... Vis hele indlægget
20 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
hagbartd skrev den 03-10-2017 14:51:32

Næ... den kritiske fejl kommer vist nok kun når man opretter en tråd.. 

 Ikke her.   Har netop lige prøvet at oprette en ny tråd. Alt virker perfekt.

Det sker jævnligt kritisk fejl dukker op , nogen gange sker der ikke noget andre gange forsvinder indlægget , og det er forbandet ærgeligt når det var et langt indlæg , forfra igen . så jeg tager en kopi af indlægget før jeg sender det , just in case..............


Mvh S.H.
Hvorfor udsætte noget til i morgen , hvis man kan få andre til at lave det idag............

Får ofte "Kritisk fejl", når jeg besvarer en tråd via "skriv svar"- boksen under tråden, - men svarene kommer godt nok ind i tråden.

Så er der lavet nogle rimeligt store ændringer på database-niveau....vil I hjælpe med at holde øje om der kommer fejl og sige til, hvis der sker det mindste igen? Jeg holder også øje med logfilerne, men det er meget fint, hvis I skriver her.

Ændringerne er lagt på kl. 16:15. Så fejl opståede senere end det er relevante. Fortæl også gerne, hvis I oplever at hastigheden i forummet generelt er ændret (blevet langsommere).

En del af øvelsen har fjernet de to knapper "Næste" og "Forrige" i toppen af en forumtråd. Dén funktion er ret hård ved databasen, så jeg har prøvet at deaktivere den. Giv gerne lyd, hvis det er en funktion der vil blive savnet.

Tak!


Mvh. AllanE

Så prøver jeg at svare her, idet jeg i lang tid har fået kritisk fejl, hver gang jeg svarede på et indlæg.


Kurt B. Andersen

Så må jeg jo så lige meddele, hvordan det gik. For første gang i mange måneder fik jeg ikke kritisk fejl. Alle indlæg, hvor jeg fik kritisk fejl, gik i øvrigt igennem alligevel.


Kurt B. Andersen

Jeg havde fejlene i aftes ved 21 tiden, med den kom med kritisk fejl ved indlægs skrivning, men her til morgen (0530-0720) har jeg ikke haft nogen problemer med kritisk fejl på den stribe indlæg/besvarelser jeg har lavet. Alle er ved at være inde i tråden og lave svaret i bunden af tråden.


 

Steensen, jeg kan ikke se nogen fejl i loggen i går. Så jeg tror at det er noget andet, der har ramt dig i går. Jeg lavede en del yderligere ændringer i går aftes og der en (meget lille) risiko for, at hvis du har trykket GEM samtidig med, at jeg har lagt en opdatering på, så kan det ske.

Så jeg krydser fingre og håber, at det "bare" er derfor. Der har ihvertfald ikke været en eneste fejl i loggen siden i går eftermiddags - så det er rigtig fedt!   


Mvh. AllanE
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis