Skifte mailadresse

Skifte mail adresse kan det gøres nemt? Hvordan?


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
Skifte mail adresse kan det gøres nemt? Hvordan?... Vis hele indlægget
21 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Hej Fabrin.

Jeg kan godt se at du har en pointe der. Det tror jeg at jeg vil gøre.Hved du om man kan slippe for advisering af svar i sin mailkonto?


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.

Ja tak Fabrin men så skal man jo huske at gøre det hver gang. Nu er fruen jo i gang med samme øvelse. Ved du hvorfor gmail hedder A hos mig og B hos fruen oppe i logud feltet.


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.

Ja, men det er vel heller ikke så svært, det kunne jo gå hen og blive en vane :-). Hvordan din og din kones computere er sat op, har jeg ingen anelse om. Så det kan jeg ikke svare dig på. 


fase

Ønsket om at fjerne fluebenet som standard er ikke nyt. Vi har prøvet det flere gange, men det gav alt for mange "døde" tråde fordi trådstarter (og andre der kommenterede) glemte at følge med i deres deres indlæg og derfor ikke svarede.

Stambrugerne skal nok opdage nye indlæg og svar i tråde som de følger, men nye brugere og dem der bruger LDS lejlighedsvist har behov for påmindelser. Så valget med fluebenet er ikke kun for deres skyld, men også for andre der bruger tid på at skrive i en tråd.

Men måske kunne en løsning være, at lade stambrugere få mulighed for at vende fluebenet, så det som standard IKKE er sat. Dvs. alle med mere end XX indlæg i forummet får adgang til indstillingen. Tror I det vil fungere? (ved dog ikke om det kan laves, men det kan jeg undersøge)


Mvh. AllanE
Annonce

Allan, lad det bare være som det er.  Hvis man ikke har lyst til få en mail, når der kommer nye indslag i en tråd, kan man vel "ulejlige" sig med at fjerne fluebenet. Jeg ville da nødigt undvære det, fordi det gør det nemmere at følge tråden.


fase

Hej Allan.

Jeg er her ikke enig med fabrin. jeg synes det ville være dejligt at kunne fjerne fluebenet som standard. Hvis man bruge funktionen vis mine indlæg så er det jo nemt at se hvad der er sket også selvom man har været på ferie eller af andre grunde ikke har været på lds et stykke tid. Det er klart at det skal være et aktivt valg for den enkelte. Selv med emailfunktionen synes jeg der er mange tråde som lissom hænger. 

Ps hvis man gerne vil ha mail kan man jo lade være med at slå det fra. Men ellers må jeg til at vende min til at gøre det hver gang. Jeg var lige inde på den mail som var tilknyttet lds. Der var 268mail i indbakken siden 30/4 og de fleste var fra lds. det er også derfor at lds har fået min nye sekundære mailkonto.


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.

Ok, der er delte meninger. Jeg vil undersøge om det overhovedet er en mulighed at lave indstillingen og så evt. have det som en mulighed for udvalgte "hardcore LDS'ere"   

PS: Men at der allerede ér tråde, som "hænger" er jo ikke et argument for at gøre MINDRE for at undgå det   


Mvh. AllanE

Hvis det kan lade sig gøre, er det så ikke mest oplagt at lade det være en indstilling under den enkeltes profil? Lad den være slået til som standard, så nye brugere får notifikation. Når man bliver træt af notifikationerne, så kan man selv gå ind unders ens profil, og slå det fra.

Jo, det er også det jeg tænker på. Og hvis muligt, lade det være en indstilling, som kun stambrugere har adgang til. Dvs. f.eks. alle der har skrevet mere end XX indlæg. På den måde tilgodeser vi jer super-LDS'ere uden at det betyder at tråde bliver glemt/overset af "alm. brugere".


Mvh. AllanE
Der er yderligere 1 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis