DSG 7 Seat altea

Hej


Så skete det for mit DSG7 gear,- Bilen er en seat altea XL, fra 2010 og har kørt cirka 285000. 


Værkstedet siger at det er koblingen der skal skiftes. Pris omkring 18.000 kr


Der er en masse skriverier på nettet (utallige) om problemer med den her type gearkasse,- og folk der har kæmpet for at få det ordnet indenfor garantien,- og hvis den var udløbet, så i det mindste få noget kulance, da det er et kendt og problem der sker for rigtig rigtig mange. 


Kan man forvente at få noget kulance på en bil der har den alder og antal km? (orker ikke at pløje mig igennem flere sider på nettet)


Tak for indspark


Mvh Jan

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Du skriver at koblingen skal skiftes. Koblingen er i mine øjne en sliddel, som man kan forvente skal skiftes. DSG gearkassens børnesygdomme skulle være overstået ifølge den taxachauffør, jeg kørte med sidst.


fase

Hej,

Jeg har selv en Octavia fra 2015 med DSG7 og har i forbindelse med købet fulgt meget med i debatten. Det er korrekt at der fortsat er problemer med DSG7, selv efter ganske få tusinde km. 

Hvis din Seat har kørt 285.000 km på syv år, vil jeg bestemt ikke mene at den har nogle "børnesygdomme". Jeg syntes det er flot. Koblinger og svinghjul er normale sliddele. Nogle kører 300-400.000 km uden problemer og andre ødelægger det hele på bare 40.000 km !!

Nogle værksteder giver kulance hvis man har været loyal med "originale" serviceeftersyn. Efter den alder og kilometerstand skal du nok ikke forvente noget. 


Indehaver af firmaet KV Sikring. Jeg sælger og installerer tyverialarmer, videoovervågning og adgangskontrol til private og erhverv. Jeg er bl.a. forhandler af Jablotron. Se mere på www.kvsikring.dk

Hej


Tak for input


Nok også det jeg regnede med. Har ikke haft bilen fra ny, men fra 100.000 km. Så jeg ved ikke om der har været noget inden da. 

Den har overholdt alle service,- men skiftende værksteder. 

Min er så også fra 2010,- da der vidst stadig var en del problemer,- Men som du skriver,- kan se af debatter rundt omkring, at problemerne variere helt vildt,- fra nogen der har problemer fra de kører ud over kantstenen fra bilforhandleren, til slet ingen. 


Jeg har sat en udskiftning i gang


Mvh Jan


 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis