Spørgsmål til Stepmotorer GSH4218-15

Hej Alle

Jeg har mulighed for at få div. Dele til at (måske) samle en lille CNC fræser. Så i første omgang går spørgsmålet på om disse motorer overhovedet kan bruges? https://www.conrad.de/de/schrittmotor-trinamic-qsh4218-51-10-049-049-nm-1-a-wellen-durchmesser-5-mm-198747.html Jeg kan se at mange nævner NEMA motorer, det er der vel en grund til tænker jeg 😉 De har jo også langt større torque end dem jeg har linket til (0,49nm)

Jeg kommer til at fræse i maks 3mm plast (polypropylene) eller træ maks 5mm, afh af hårdheden. Altså nok ikke 5 mm MDF 😉 Kan de så gå an? Tid i fræseren er ikke et issue for mig, så det behøver ikke gå hurtigt.

Som sagt er det et projekt som kun bliver bygget hvis delen jeg kan få gratis kan bruges, derfor starter jeg med at spørge til motorerne.

På forhånd tak

(yep, jeg HAR læst om alle indvendinger mod hjemme byggede fræsere – men det er kun lidt ”for sjov” netop fordi jeg kan få de her dele gratis – dog med den bagtanke at bliver det ok, så er det fint og så kan jeg godt finde plads til sådan en på mit arbejdsbord… et sted)

Mvh

Steen

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis