Emhætte - halogen trafo giver kun 6V

Lyset i vores Thermex Decor  600 virker lige pludselig ikke mere. Jeg har målt på den ledning der løber rundt til de 4stk 12V / 20W halogen spot. Der er kun 6,2V.

Jeg har haft emhætten skilt ad for at kikke på printet, men mine "utrænede" øjne kan ikke spotte noget ;-)

En søgning efter nummeret der står på printet giver ikke noget.

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Jeg ville nok koncentrerer mig om de 2 drivertransistorer der sidder midt på printet. Lodning er ud som om de har været varme. Prøv at give mig nummeret på dem (fotografer dem). Din løsning med at sætte halv spænding pærer i er noget høns. Hvis den pludselig begynder at virke får du 4 gange belasning af dine ledninger, så håber jeg sikringen tager skraldet.

MVH


Sendt fra min Commodore64
Hvorfor ikke købe en rigtig fed gammel motorcykel.
Se Min XSer her
Kik forbi www.yamahaxs650.dk
 

Hej Peter, tak for svaret. Lige nu virker den faktisk, så jeg vil ikke skille den ad før den driller igen. Så jeg venter tilbage med billeder til den tid.


Mht. til det andet link som uldal postede går jeg ud fra at det er en komplet styring. Jeg har 2 print i min, og den jeg har taget billeder af går jeg ikke ud fra laver meget andet end lys. Det er kun det ene print jeg har haft ude - det print som er tilsluttet ledningerne til lyset.

Jeg ved ikke om printplader er blevet bedre, men jeg har tidligere observeret, at de kan "svede" og derved kortslutte trykte kredse. En gang kontaktrens og de kørte igen. Desuden sidder - ihvertfald i vores emfang - printet i et område, hvor fedtdampe kan påvirke overfladen. Det kan også udmærker være spolen, der har en punkteret lak.


 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis