AEG vaskemaskine kommer med advarsel og "brummer"

Hej 

Jeg har en 5 år gammel AEG vaskemaskine som der aldrig har været problemer med. I går begyndte den så at komme med en advarsel om sikkerhedsvand. Selvom maskinen er slukket brummer den stadig. Vi har tippet den bagover og så virkede den fint i hele programmet - meeeeen den startede forfra igen da den havde kørt programmet færdigt. (typisk det skal ske op til en weekend i en småbørnsfamilie ikke :-) )  

Er der evt, nogle der ved hvorfor den brummer? 

Den står i vatter og filteret er tomt.. Ingen vand på gulvet. Jeg har ikke forstand på vaskemaskiner - er der noget andet vi kan tjekke? 

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
  1. Inde i bunden af maskine er der en slags plastikbakke, med et stykke flamingo på. Det er oversvømmelses sikring. Det kan nem være den der bliver aktiveret. 
Når den er aktiveret tænder pumpen som sikring, for at pumpe vand væk så der ikke bliver oversvømmelse i hele huset (hvis eks vand slangen er revnet og bare pisser vand i maskinen)

Der kan være en utæthed. Måske en slange eller pakninken rundt ved lågen. 


Jeg har lige skiftet pakning rundt om lågen på vores egen.  Der var kommet en lille revne fra en skarp genstand i vasketøjet. Ganske lille men altså nok til at sikringen blev aktiveret efter ca 1/2 vask. 


 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis