Click-gulv på klinker med gulvvarme

Hej Folkens


Jeg står og skal til at igang med en renovering af vores stue, den er på 40m2, klinkegulv med nedstøbt gulvvarme i to zoner.


lige pt styres gulvvarmen blot af to tilbageløbstermostater(radiatortermostater) der sidder i gulvhøjde i et hjørne af stuen. Vi ønsker at få lagt clickgulv ovenpå klinkerne men er lidt bekymrede for om gulvvarmen vil kunne ødelægge det hvis temperaturen kommer over 27* 

Jeg har så siddet og googlet mig halvt ihjel og har lidt svært ved at finde ud af hvad der er bedst/nemmest/billigst.


Mit umiddelbare ønske ville være hvis jeg kunne få en termostat enten frem/eller tilbageløb med en gulvsensor og meget gerne et digitalt display så jeg bedre kan aflæse den aktuelle temperatur.


Jeg ved dog ikke om der findes en sådan løsning til billige penge. 


Alternativt har jeg overvejet at trække gulvvarmerørende ind i et tilstødende værelse og montere en minishunt. Men jeg vil allerhelst undgå dette da det er lidt for omstændigt i forhold til at skifte et par termostater hvis det er muligt.

jeg vedhæfter et billede af opsætningen

Jeg håber i kan hjælpe med gode råd/links eller tips.


1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Der findes klik gulve som godt kan tåle at ligge med gulvvarme. Gulvet har selvfølgelig nogle temperatur tolerencer som man bør holde sig inden for. Tror ikke der sker noget ved den en enkelt gang imellem kommer over 27c. 

Har du prøver her henover vinteren at måle fremløbs temperaturen på rørene? 

Bedste løsning ville jo nok være som du selv siger, at få monteret en shunt, så du kan styre temperaturen, men forstår godt du hellere ville undvære det trin i processen  

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis