Nedbrydningshammer

ForrigeForrige    NæsteNæste
DaPrince

Dette har været diskuteret før, men jeg er ikke rigtig blevet klogere på om nedbrydningshammeren fra Harald Nyborg er kraftig nok til at tage klap-laget på ca. 70 m2 gulv (ca. 4-8 cm tyk)

http://www.harald-nyborg.dk/p9050/f...mmer-1600w

Jeg har kig på en brugt Hitachi, der har lidt mindre kræfter - er lidt i tvivl om den er stærk nok til opgaven.

http://www.hitachi-koki.com/powerto...h65sc.html

Er der nogen her i gruppen, der har købt den fra Harald, der vil dele erfaringer eller vil I mene Hitachi kan klare opgaven.?


pilehave

Hej

Jeg har en der ligner meget (købt for 12 år siden i Harald Skrald) og den har foreløbig klaret 80 m2 betongulv ad flere omgange. Den har også ædt et par vægge og et badeværelsesgulv med gammel gulvvarme. Den jeg har er i hvert fald kraftig nok (og tung at arbejde med).

DaPrince

Det lyder rigtig godt Pilehave. Så tror jeg det bliver den fra HN, 

Tak for hurtig info.

perhans

En ting jeg blev opmærksom på da jeg for nyligt brækkede 50 m2 (med to lang beton og et lag pigsten) op var at arbejdshøjden er meget vigtigt. Så når mejslen er monteret skal du have håndtagene i en højde der er behagelig for dig at arbejde i og ikke f.eks. stå med bøjet ryg og arbejde.

Nu har jeg ikke selv arbejde med den omtalte maskine men jeg syntes den ser lidt lille/let ud men du må se på den. 

-
blackbird

hej jeg har en fra primusdanmark,  den hedder ferm, og den har de samme specifikationer.  Og den kan arbejde, men godt tung ,kan være en fordel da den jo selv arbejder igennem betonen.

DaPrince

Har købt den model de har i Biltema (mere eller mindre identisk med den fra HN), så når jeg er kommet godt igang, lover jeg at skrive en anmeldelse af den. Så andre måske kan gøre brug af infoen.


DaPrince

Så er jeg endelig kommet lidt igang og jeg er meget overrasket over, hvor god hammeren fra Biltema faktisk er. (http://www.biltema.dk/da/Vaerktoj/E...00030979/)

Jeg lejede en Hitachi sidste gang jeg skulle have fjernet gulv og den var ikke nær så god, det skal siges at det også kun var en 1300W, hvor Biltemas er 1700W

Jeg fik fjernet ca. 12-14 m2 i 10-12 cm tykkelse på ca. 1½-2 timer, hvor det samtidig blev kørt ud i container (ene mand).

Den har ingen problemer med at banke sig gennem de 10-12 cm beton. Det der tager tiden er at smide stumperne i trillebøren. Så nu mangler der bare 60-70 m2 mere og mon ikke den kan holde til det.

Håber andre kan bruge denne info.

pilehave

Godt med en tilbagemelding - god fornøjelse med resten af gulvet

MarcusKlan

Står i en lignende situation - Har du modellen på den fra Biltema, synes ikke lige jeg kan få linket til at virke? :-)

Erfa inventar - Inventar til dine gør-det-selv-projekter
DaPrince
Vil du være med? Log ind for at svare.

 

Lignende indlæg

  1. Nedbrydningshammer
  2. Nedbrydningshammer?
  3. Nedbrydningshammer søges..
  4. Nedbrydningshammer- (Opbrydningshammer)
  5. Hjælp til køb nedbrydningshammer

 

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Registrer dig som bruger nu - det er gratis!

Opret profil her

 

LDS-tilbud lige nu