støv i forfra dåse

Der samler sig en del støv i de gamle forfra dåser jeg har siddende i min lejelighed. Er det ikke herre brandfarligt? Kan man ikke få nogle støvtætte nogen?

8 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Så længe du ikke har gnister i dine dåser, hvilket du forhåbentligt ikke har, så er det ikke noget problem, da støv har en selvantændelses temperatur langt over de 60°C (90 for high temp.) der er max drifts temperatur for PVC kabler.


 

Løse forbindelser og kortslutninger.

Sidstnævnte skulle sikringerne beskytte ved/mod, i kombination med HPFI.

Og løse forbindelser skulle der helst heller ikke være, så ser du det nemt, som du selv er inde på, ved synlige afsvidninger/sod.


 

I gamle huse på landet brugte man loftsrummet til at lægge korn til tørring. Der var installationerne med stål rør, og ingen loftsdåser. Der kunne komme 2-3 stålrør ud fra loftet hvor ledninger så blev samlet i en baldakin til lampen. Når musene havde spist af kornet så endte der altid en masse avner nede i lampestedet. Det skete der meget sjældent noget ved.


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik

Erik

Sådan ser alle mine gamle installationer ud, og samtlige rør. lampesteder, og hele etage adskillesen. Fyldt med avner og gammelt korn Det håber jeg da ikke brænder

Annonce

Nåh det er da rimeligt betryggende. Hvis jeg nu vil sove helt roligt om natten er det så muligt at få målt om der er løse forbindelser? Jeg har et multimeter, kan jeg f.eks måle modstanden eller noget?

Du kan faktisk ikke måle om der er dårlige forbindelser, Men der SKER IKKE NOGET da støvet ikke er nemt at antænde og dåser er flammesikret. 

Der er få promille chancer for at der er løse forbindelser, og ud af det er der få promille chancer for at der går ild i noget som helst og ud af de 2 ting er der få promille chancer for at der sker noget yderligere. 

Jeg ved faktisk ikke hvad man skal gøre for at sove godt om natten, når nu livet i det hele taget er så "farligt"


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik

Fint nok, så tænker jeg ikke mere over det

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis