Ny kondens tørretumbler - hvilke mærker anbefaler I?

Jeg skal bruge en ny kondens tørretumbler og har nogle kriterier:

1) Den skal ikke slide tøjet (havde Miele før, og med den blev tøjet slet ikke slidt).
2) Støvfiltret/filtrene skal være nemme at tømme.
3) Kondenser-delen skal være nem at rense, samt beskyttet fra støv.
4) Den skal ikke tage for lang tid om at tørre, dvs. ikke 2 timers tørretid.
5) Den skal gerne vare i mange år. Med Miele kan man regne med mange, mange år, findes der andre mærker som lever meget længe?

Hvilke mærker/modeller kan I anbefale?

Pfrmangetak :0)

/Susanne

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Prøv at se test inde på tænk.dk


Søren O

Da jeg selv solgte hårde hvidevarer anbefalede jeg altid dem jeg tjente mest på. Det tror jeg ikke har ændret sig så meget hos forhandlere.

Ang. 3. Der er mange modeller med automatisk rensning afkondens delen

ang. 4 Tørretiden afhænger mest af centrifugeringshastigheden på vaskemaskinen, og i mindre grad af tumblerens effekt. Men der er en tendens til at sænke effekten for at opnå en bedre energi mærkning. 

Med den forelskelse som jeg læser både i og imellem linjer er det nok "farligt" at anbefale andre. Du kan så kun blive skuffet hvis de ikke lever helt op til det. Og det selv om du kun har givet det halve, for den del glemmer man hurtigt. 


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik

Tak for svar😊


Ja, jeg har virkeligt været glad for Mielen, men noget familie bruger Hotpoint og har været glad for den, og Bosch/Siemens vinder tester, og det eneste jeg ikke rigtig kan finde ud af om de forskellige mærker, er hvor ofte de evt. skal repareres, eller hvorlænge de lever..


Problemet med Miele er prisen, men der er måske virkelig sammenhæng på dette område?

Altså dyrere = bedre maskiner?

Så jeg ville gerne høre flere input omkring levealder og reperationsfrekvens.. det finder man ikke på Tænk og i de forskellige brugertests.


Igen tak 😊

Jeg har en gorenje, og det er noget l... at holde rent.

pakningerne holder ikke ordentligt tæt, så der kommer støv ud i hele rummet

filterne tager kun 90% af støvet, så der er meget der kommer hen til det skum-filter der beskytter fordamperens renhed, hvilket resulterer i dette skal renses efter 10-20 tørringer.

Lang tørretid, fordi det kun er 230V, og dermed lav effekt disponibel til varmepumpen.

Sørg for din maskine kan centrifugerer ordentligt, de sidste par procent vand kan fint betale sig at få ud via centrifugering frem for tørring, men det er også centrifugeringen der er hårdt ved tøjet.


 

Jeg havde også en Miele vaskemaskine i 22 år...

Men havde jeg ikke været "lav det selve" havde den ikke kørt så længe.. skiftede motor et par gange, pumpe et par gange og pumpehjul et par gange, en enkelt magnet ventil blev det også til...


Så Miele er ikke uden slid på delene... Vil ikke være helt så mærkefixeret.. men overveje hvad jeg vil betale her og nu og så ellers leve med en lidt kortere levetid.. husk de sparede penge er jo næsten en betaling af en ny om nogle år.....

PS. min nuværende vaskemaskine er en Bosch... og den har nu kørt i 11 år uden reparationer eller nogen former for besvær.... Og ja, jeg ved der er spurgt om en tørretumbler...


MVH Njord
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis