Printer blæk tørre ikke

Hej til Jer.

jeg printer jævnligt billeder ud på min canon printer. her på det sidste bliver den sorte farve lissom bare oven på papiret (fotopapir) og bliver gnedet af hvis man sætter fingerne på det. de andre farver trækker helt ned i papiret og er gnidefast. Er der andre som har oplevet det samme? Kan printerfotopapir blive for gammelt?


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Prøv at se på pakken, der står normalt hvordan printeren skal indstilles for at give den rigtige blækmængde, Aldi papir suger ikke blækket ned i papiret og skal derfor have den anbefalede indstilling. 

Det finder du under papir når du skal printe. 

Hej akselj.

Tak for dit svar super. Det fik mig til at kigge på printer indstillinger. På pakken står der absolut ingenting  om blæk indstilling. Der står 5760dpi knivskarpe print passer til alle inkjet printere. Jeg har et billed liggende fra for længe siden hvor den sorte er ok fin tør. Jeg udskriver nu fra Fast Stone image Viewer, som jeg måtte gå over til efter at win 7 blev udskiftet og ved nærmere eftersyn inde i printer indstillinger så jeg at der var en valgmulighed som hedder foto. Den stod til standard. Har just skrevet et billed ud og det er perfekt. Dejligt med lidt hjælp herfra.


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis