Multi mange indlæg?

ForrigeForrige    NæsteNæste
Side 3 af 3 << < 123
Hideout

Hej Allan

Jeg har lige oplevet det samme som 'Bygningskonstruktør', to gange i træk...

Mine indlæg blev postet korrekt, og jeg bruger Chrome (Version 59.0.3071.115) hvis det kan hjælpe med fejlsøgningen 


 

AllanE

Tak for tip, begge! Jeg kan godt se, at den er gal.

Det er ikke en browser-relateret fejl, men udelukkende et server-problem.

Jeg kigger på det.

Mvh.
AllanE
Bent Andersen

Jep, jeg kom også til at lave et dobbelt indlæg.

Efter "Send" tager det et stykke tid, derefter kommer den lyserøde bjælke der siger at en kritisk fejl opstod.

Microsoft Edge på Win 10 (laptop)

Edit: hov, denne meddelelse gik lige igennem uden problemer.


kovas

Hej Allan.

Nu er jeg også  begyndt at få de der krittiske fejl. Det tager så længe at uploade at det bliver registreret som fejl, men indlægget kommer på alligevel. Bruger firefox

Mange hilsner Kovas,



Nu med pillefyr og 4900wp på taget.

1, år produceret  4782kwh.


Palle Dam

Jeg har lige lavet en ny tråd. Da jeg trykkede "Send" fik jeg meddelelsen "Vent et øjeblik". Da jeg havde læst lidt om denne fejl, åbnede jeg et nyt vindue for at tjekke om min tråd allerede var oprettet. Det var det. Da jeg vendte tilbage til det oprindelige vindue, var meddelelsen om "Kritisk fejl" kommet.

Jeg prøvede så at trykke tilbage. Det kunne man godt og mit indlæg stod der stadig. Hvis det ikke var fordi jeg lige havde kontrolleret at tråden var oprettet, ville jeg måske have valgt at trykke "Send" igen. Og måske igen. Og igen. Osv. Det gjorde jeg selvfølgelig ikke. Men hvis man ikke er klar over problemet, vil mange nok vælge at gøre det.

Edit: Dette indlæg gik fint igennem med det samme. Måske er det kun når man opretter en ny tråd det går galt.

Edit 2: Da jeg trykkede "Gem" efter at have redigeret, kom der en dialogboks om at indlægget var gemt. Først da jeg trykkede "Ok" til dette forsvandt "Vent et øjeblik"-meddelelsen.

Måske (rent gæt, jeg ved det ikke) venter systemet på et "Ok" når man opretter en ny tråd. Men da der ikke er nogen dialogboks, kommer dette "Ok" jo aldrig. Måske er det derfor der istedet kommer en "Kritisk fejl"

AllanE

Tak for alle jeres input! Jeg lavede nogle ændringer i sidste uge og indtil videre, ser det ud til at holde. Så vi krydser fingre   

Råb endeligt op, hvis det sker igen. 

Mvh.
AllanE
Side 3 af 3 << < 123
Vil du være med? Log ind for at svare.

 

 

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Registrer dig som bruger nu - det er gratis!

Opret profil her

 

LDS-tilbud lige nu