Multi mange indlæg?

Hvad er det der gør at specielt nye brugere (men også nogle gange de gamle brugere) opretter et indlæg 5-10 gange lige efter hinanden?
Er det opsætningen her på siden?
Er det telefoner?
Er det tablets?
Skyldes det at folk er for utålmodige og ikke ser det lille ikon der fortæller dem at siden arbejder, og derfor trykker multi mange gange på knappen "send" med det resultat at de laver 5-10 tråde med det samme indhold?

Jeg forreslår at Admin kikker på om den enkelte bruger skal kunne slette sit eget indlæg, ligesom man kan redigere inden for et vist tidsrum.
Nogle gange når man kommer hertil, er hele forsiden fyldt med feks 2 indlæg, der bare er "spammet" igen og igen og igen og igen og igen og......... 


Jo ældre man bliver, jo hurtigere har man løbet som ung...
Hvad er det der gør at specielt nye brugere (men... Vis hele indlægget
44 svar
 Følg tråden
Der er 30 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Tak for tip, begge! Jeg kan godt se, at den er gal.

Det er ikke en browser-relateret fejl, men udelukkende et server-problem.

Jeg kigger på det.


Mvh. AllanE

Hej Allan.

Nu er jeg også  begyndt at få de der krittiske fejl. Det tager så længe at uploade at det bliver registreret som fejl, men indlægget kommer på alligevel. Bruger firefox


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.

Jeg har lige lavet en ny tråd. Da jeg trykkede "Send" fik jeg meddelelsen "Vent et øjeblik". Da jeg havde læst lidt om denne fejl, åbnede jeg et nyt vindue for at tjekke om min tråd allerede var oprettet. Det var det. Da jeg vendte tilbage til det oprindelige vindue, var meddelelsen om "Kritisk fejl" kommet.

Jeg prøvede så at trykke tilbage. Det kunne man godt og mit indlæg stod der stadig. Hvis det ikke var fordi jeg lige havde kontrolleret at tråden var oprettet, ville jeg måske have valgt at trykke "Send" igen. Og måske igen. Og igen. Osv. Det gjorde jeg selvfølgelig ikke. Men hvis man ikke er klar over problemet, vil mange nok vælge at gøre det.

Edit: Dette indlæg gik fint igennem med det samme. Måske er det kun når man opretter en ny tråd det går galt.

Edit 2: Da jeg trykkede "Gem" efter at have redigeret, kom der en dialogboks om at indlægget var gemt. Først da jeg trykkede "Ok" til dette forsvandt "Vent et øjeblik"-meddelelsen.

Måske (rent gæt, jeg ved det ikke) venter systemet på et "Ok" når man opretter en ny tråd. Men da der ikke er nogen dialogboks, kommer dette "Ok" jo aldrig. Måske er det derfor der istedet kommer en "Kritisk fejl"

Tak for alle jeres input! Jeg lavede nogle ændringer i sidste uge og indtil videre, ser det ud til at holde. Så vi krydser fingre   

Råb endeligt op, hvis det sker igen. 


Mvh. AllanE
Annonce
Bygningskonstruktør skrev den 13-07-2017 22:02:45

Hej AllanE.

Jeg bliver ved med at få fejlmeddelelse hver gang jeg poster et indlæg.
Jeg bruger Chrome.

 

 Hej, jeg får denne samme fejl hver gang jeg opretter eller svarer på en tråd. Kan se andre har samme problem, da der er mange dubletter for tiden.

Det bedste er selvfølgelig at få det rettet. Men for at undgå de mange dubletter, kunne du indbygge en funktion som gør at en bruger ikke må oprette et identisk indlæg.

Tak for info. Der er allerede en "undgå dublet"-funktion i systemet, men problemet ligger et helt andet sted, desværre. 

Håber dog at dagens rettelser har hjulpet: Der er en ny tråd igang om problemet, så se gerne denne tråd her: https://www.lav-det-selv.dk/Forum/aft/212762 


Mvh. AllanE

Det er da helt tosset idag med lav-det-selv forum. Jeg får konstant denne meddelse her: 

Din forbindelse er ikke privat

Brugere med ondsindede hensigter kan forsøge at stjæle dine oplysninger fra www.lav-det-selv.dk (f.eks. adgangskoder, beskeder eller kreditkort). Få flere oplysninger

NET::ERR_CERT_DATE_INVALID

Hvilket betyder jeg kun kan komme ind på forum via et link fra fb lav-det-selv? Mon det er min bærbar der igen er tovlig, jeg bruger chrome.


Åh nej, det er kritisk!! Tak for tippet - jeg ser problemet også. 

Der er et åbenbart et problem med vores SS-certifikat. Det sker kun, når man ser LDS via "HTTPS", dvs. ikke hvis du går ind via http://www.lav-det-selv.dk 



Mvh. AllanE

Så er det løst. TAK IGEN, Frank Chr.!

Problemet var et udløbet SSL-certifikat...røde øre på mig lige nu    Et nyt er købt og udløbsdatoen er noteret i kalenderen, så det ikke sker igen   

Til de nysgerrige: Et SSL-certifikat er dét, der bruges til at kryptere en forbindelse ("https" foran adressen) og garantere at dén hjemmeside man ser, faktisk er ægte og fra den korrekte afsender. Dvs. det er med til at forhindre, at en svindler kan snyde ved at omdirigere trafikken til en anden server uden at man opdager det.

Når certifikatet er på plads, kan browseren og LDS' server give hånd og kommunikere over via en sikker (krypteret) forbindelse. Browseren vil samtidig vise en grøn hængelås med ordet "Sikker" eller firmaets navn sammen med webadressen.

Er der problemer med certifikatet, er det browserens opgave at advare brugeren og foreslå, at man passer på.


Mvh. AllanE
Der er yderligere 4 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis