HJÆLP Lenovo vs. ASUS ny pc til knægten ( gamer)

Kære alle herinde...

så kom det store ønske fra knægten af, at han gerne vil have en bærbar gamer pc.. og det skulle være en bærbar da han besøger kammeraterne tit.

jeg har så kigget lidt på nettet, og er stødt på disse 2 pc´er henholdsvis fra Bilka og Elgiganten. Budgettet må IKKE overskrive de 11.000 kr, men da jeg så ser lidt nærmere på spefk. på disse 2 pc´er er de faktisk ens ? dog får jeg noget mere med i den fra bilka. Den er 17" og ikke 15" der er 1 TB HD+ 256 SSD hvor Elgiganten kun har 256 SSD.. Bilka har 4 GB dedikeret grafik ram, Elgiganten har kun 2 GB dedikeret ram til grafik.

https://www.elgiganten.dk/product/p...arbar-sort

https://www.bilka.dk/elektronik/com...;point=104

Nu er jeg BESTEMT ikke en der har forstand på pc... men ville det ikke være mest fornuftigt at købe den fra bilka ?? eller er der noget jeg har overset som amatør på området.. f.eks. asus larmer, går tit i stykker, bliver meget varme osv..  eller noget helt andet...

håber på en masse råd herinde fra.

Med Venlig Hilsen


Mvh og tak for hjælpen
8 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg ville så absolut vælge den fra Bilka (asus). Jeg har en asus med 17" skærm og en I7 prosessor, som jeg har haft i 5 år uden problemer. Den larmer ikke.

fase
Hej fabrin ... tak for svaret... jeg tror også at jeg køber den fra bilka.. den fra elgiganten er dog lige nu på tilbud til 7500 så der er lidt forskel.

Mvh og tak for hjælpen
Hej det var nogle dyre løsninger du ville vælge, hvorfor ikke få lidt mere ud af pengene til knægten, evt. en stationær?

Nå men mit bud ville være denne fra MSI http://www.froggaming.dk/shop/34-gamer-baerbare/203-msi-gl62m-156/

Den har både flere RAM, samt bedre processor, og et ordentlig grafikkort, som er de 3 ting du ønsker hvis du vil have noget ordentlig performence.
Der er andre modeller med MSI på siden tjek selv (Dyre løsninger)

Det skal dog siges at med en stationær pc, får du altså en bedre løsning, hvis han vil trække nogle krævende spil?
sirqrince - hvordan når du frem til dine konklusioner? Jeg er enig i, at MSI er kendt for at lave gode gamer pc.er, men resten forstår jeg ikke. Du skriver, at den du peger på har flere ram: Alle 3 står til at have 8 ram, så hvorfor er de 8 ram i msi.en mere end de andre? Du skriver, at msi har bedre processor. Den du peger på kører med 2,5 ghz og en top på 3,5 ghz og en average cpu mark på 6599. Begge de andre kører med 2,8 ghz og en top på 3,8 ghz, samt en average cpu mark på 8976. Det er jo fuldstændig modsat af, hvad du skriver, så hvordan nåede du frem til det. Så har din msi et ordentligt grafikkort. De har alle et gtx 1050 grafikkort. MSI med 2 gb ram, Lenovo med 2 gb ram og Asus med 4 gb ram. Hvorfor er grafikkortet i msi ordentligt i forhold til de 2 andre?

Kurt B. Andersen
Annonce
Denne her var også en mulighed: https://www.proshop.dk/Baerbar/HP-OMEN-by-15-ax201no/2589799

En lille ting at overveje - 17" skærm giver en meget stor bærbar - så er vi mere ovre i en slæbbar.

Når man gamer er det Nice med en stor skærm. 


Lenovo ( specielt t serien  ) er mega solide og med gode batterier. Det er ofte den skoler bruger, og de holder mange, mange år. 


De holder ofte flere år end computeren er relevant som gamer pc, grundet den hurtige udvikling.


Jeg ville gå efter den hurtigste med største skærm. Husk grafikkortet betyder vildt meget når der skal spilles. Mere end processoren.  


Overvej også hvilken skærm type der sidder i. Nogle skærme er lavet til at have lave strømforbrug og være gode til at vise tekst. Og andre er lavet til at vise flotte farver med høje opdateringshastigheder. 


asus er limede sammen man kan ikke skille dem ad fx tastatur , vil klart gå efter lenovo 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis