Forårs-opgraderinger af LDS

ForrigeForrige    NæsteNæste
Side 2 af 2 << < 12
AllanE

Kovas: jeg kan godt se, at der er gået ged i Velux-indlægget   

Ret-funktionen skal nok komme tilbage (så snart den er klar igen). Mht. links så er den nye editor langt bedre til at fange links automatisk. Før drillede det tit og links der startede med https blev aldrig lavet om til klikbare links.

Så generelt kan man nu bare skrive et link eller sætte ind (ctrl-v), så vil det virke. "Link-knappen" i editoren med (genvejstasten ctrl-k) er god, hvis man vil lave noget skrevet tekst om til et link. Som f.eks. det her.


Mvh.
AllanE
ev elmand

Det er måske begynder vanskeligheder. Når jeg kommer til et sted i teksten hvor jeg gerne vil ud på nettet og finde eksempler og tage med tilbage til siden som link, så er der lukket. Det vil sige jeg minimerer dette vindue, finder link og når jeg så vender tilbage og maximerer får jeg ingen skrive curser. Hos mig er den lodret blinkende. Men der kommer i stedet et kryds eller en kompas med pil i 4 retninger. Jeg sætter den det rigtige sted og trykker enter, men der sker ikke noget. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad


m.v.h. Erik
AllanE

Det lyder underligt!

Skete det i forbindelse med et indlæg, hvor du havde indsat et billede?

Mvh.
AllanE
kovas

Hej allan.

det link "det her) hvor skulle det gå hen. For mig er det kun blevet ringere med links. Hvis man trykker ctrl+k kommer der en lille box med to linier Jeg ved ikke hvad der er hvad men satte et link ind der hvor det kunne lade sig gøre og umiddelbart så det rigtigt ud i boxen og i editoren, men det var noget helt andet som kom som link. noget som bare var en google søgning Så indtil videre tør jeg ikke bruge andet end ctrl+v.

Mange hilsner Kovas,

Nu med pillefyr og 4900wp på taget.
1, år produceret  4782kwh.

AllanE

Ok, jeg har rettet lidt i layoutet, så man nu rent faktisk kan læse, hvad der står i link-vinduet:

Nu står der: "URL" og "Tekst". Url er selve linket, mens "Tekst" er dét der skal stå i indlægget og som gøres klikbart.

Men  igen: I de fleste tilfælde behøver du ikke bruge link-vinduet (ctrl-k).  Bare skriv eller kopier (ctrl-v) dit link ind og det bliver automatisk  klikbart.

Mvh.
AllanE
ev elmand

Det samme skete lige (det med curser) Jeg lavede >fuld skærm< for at slippe for den skraverede ramme som man skal i. Så var curseren ikke til at få fat i, men erstattet af denne "verdenshjørne pil"

Har nogen samlet det, kan det skilles ad


m.v.h. Erik
AllanE

Som nævnt i den anden tråd om forumopdateringen: Nu kan man rette indlæg!

ev elmand: Kan du fortælle mig hvilken browser og styresystem du oplever fejlen på? Så vil jeg se om jeg kan genskabe problemet her.

Mvh.
AllanE
AllanE

Næste skridt i "forårs-opgraderingerne" er lige på trapperne. Læs mere om beta-versionen af de nye gallerier her: http://www.lav-det-selv.dk/forum/aft/210273


Mvh.
AllanE
Side 2 af 2 << < 12
Vil du være med? Log ind for at svare.

 

Lignende indlæg

  1. Nyt på LDS: "Skriv indlæg" er opgraderet
  2. Pil og udråbstegn.
  3. Pil / poppel
  4. link
  5. At indsætte link.

 

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Registrer dig som bruger nu - det er gratis!

Opret profil her

 

LDS-tilbud lige nu