Forårs-opgraderinger af LDS

Nogle af jer har måske lagt mærke til det....der bliver boret, hamret, snittet og pudset i teknikrummet på LDS 

Gennem de seneste uger har jeg opgraderet forskellige områder af LDS. Nogle af opdateringerne kan I se, mens andre er opgraderinger i det bagvedliggende system.

Der er to mål: 1) At gøre LDS mere lækker at bruge  og 2) gradvist at frigøre os fra den platform vi har været låst af de senere år. Det er en kæmpe opgave, men ved at splitte den op i mindre bidder, kan vi stille og roligt nå derhen. 

Indtil videre er der sket følgende:

Artikel-sektionen har fået en kraftigt opgradering af systemet bag. På overfladen ses det ikke så tydeligt endnu, men hele motoren bag er kodet om, hvilket giver os en masse muligheder fremadrettet.

Brugerprofilerne er opgraderet med en ny funktion til håndtering af profilbilleder. Det ses rundt omkring på LDS, bl.a. de runde billeder her i forummet. Det er også blevet lettere at opdatere sit eget profilbillede (gå ind under "Min profil".

Medlemstilbud konceptet har fået en gigantisk overhaling. Hele systemet bag er blevet kodet om fra bunden og vi kan nu vise eksempler på konkrete tilbud fra samarbejdspartnerne, fremfor før hvor det kun var en generel beskrivelse.

Gallerierne vises nu pænere på forsiden.

 

På opgavelisten er bl.a.:

Forummet: Det absolut mest efterspurgte her på LDS er en forbedring af dén måde vi skriver indlæg på. Editoren er langt fra optimal og det kan være lidt besværligt at tilføje billeder til et indlæg. Det står højest på ønskelisten, men er en meget stor opgave at løse fordi det er meget komplekst at ændre på forummet.

Gallerierne er en ret populær del af LDS, men trænger til en overhaling, så det bliver lettere at bruge og flottere at se på. Vi skal have flere billeder i bedre billedkvalitet og bedre muligheder for at kommentere.

Og meget mere...

 

Skriv gerne kommentarer her, hvis du har ideer til forbedringer eller kommentarer til dét, der er lavet allerede.


Mvh. AllanE
Nogle af jer har måske lagt mærke til det....der... Vis hele indlægget
30 svar
 Følg tråden
Der er 20 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Som nævnt i den anden tråd om forumopdateringen: Nu kan man rette indlæg!

ev elmand: Kan du fortælle mig hvilken browser og styresystem du oplever fejlen på? Så vil jeg se om jeg kan genskabe problemet her.


Mvh. AllanE

Til alle jer, der bruger "Ulæste indlæg"-funktionen: Der bliver nu vist en grå pil ud for hver tråd. Ved klik på pilen åbner tråden og scroller ned til første ulæste indlæg - også hvis det er på side 2, 3 osv. 

Derudover: Platformen bag LDS er blevet opdateret til en ny version og i samme anledning er der blevet gjort hovedrent, dvs. fjernet gamle filer og andet, som ikke er i brug mere. Et website som LDS består i øvrigt af over 100.000 filer + en ret stor database efterhånden. Og med 16 år på bagen, var der en del gammel kode, som vi ikke brugte mere. Noget af det sløvede siden, men er fjernet nu.

Så jeg krydser fingre for at "dobbelt-indlæg"-problemet er helt væk nu! Og at I andre også oplever at LDS er lige så hurtig som jeg måler det nu. Det er vildt flotte hastigheder, som testen viser.   


Mvh. AllanE

Hej Allan - det lyder rigtig godt.. Tak for dit store arbejde med siden..

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.

Hej Allan.

Den der ulæste trekant hvor længe er den om at opdatere? prøvede med to tråde som jeg har skrevet i + den her. Jeg kommer ikke til det sidst læste indlæg. og ikonet skulle vel forsvinde hvis der ikke er skrevet nyt siden jeg var der sidst. Ikonet har jo været der i flere år dog uden at virke.


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
Annonce

Du har ret, Kovas! 

Den nye "pil ned" som jeg snakker om, er på "ulæste indlæg"-siden og den linker korrekt til det første ulæste indlæg. 

I den normale forumoversigt er der en "pil til højre", der altid linker til det seneste indlæg (uanset om det er læst eller ej). Dvs. den hører til i kolonnen "nyeste indlæg" og linker derfor dér til. 

For at være helt ærlig, så bruger jeg aldrig selv dén pil....troede faktisk at man røg til første ulæste    Sig det ikke til nogen   

Jeg undersøger om vi kan få "senest ulæst"-pilen på i forumoversigten!


Mvh. AllanE

Ja, men den linker ikke til det senest ulæste som jeg skal bruge jeg trykker på pilen og kommer til øverst på denne side. Ikke til det første ulæste.


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.

HA!! 

Knappen har altid været der, men et problem med "stylingen" gjorde, at den blev flyttet helt til venstre og dermed skjult af ikonet til venstre for trådens overskrift. Simpel ændring og nu er den synlig igen.

Knappen (pil ned) bliver kun vist på tråde, hvor der er ulæste indlæg - den bliver ikke vist hvis man slet ikke har læst tråden.

Ikonet til venstre for overskriften ser sådan ud, hvis tråden er ulæst:

Og når den (og alle indlæg) er læst:



Mvh. AllanE

Ok så langt så godt, men hvis jeg går ind i vis mine indlæg er der en grå pil feks ved denne tråd. den fører konsekvent til øverste på denne side altså side 2 i denne tråd. Er det meningen? Ps editoren og ret fungerer rigtig fint og hurtigt.


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.

Lige en hurtig opdatering herfra:

Login-funktionen er blevet udskiftet med en ny og mere stabil. Særligt "Glemt kode" har givet en del problemer og support-henvendelser.

Derudover har der været udfordringer med at uploadede billeder blev vist på det forkerte led, hvis man har taget det f.eks. på højkant. Systemet til billed-håndtering er blevet opgraderet og understøtter nu auto-rotering af billeder, når de uploades.

@Kovas: Jeg kigger på dét med den grå pil...


Mvh. AllanE
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis