For lidt varmt vand

Jeg har et naturgas fyr (Bosch) som ikke leverer ret meget varmt vand. Der er kun lige nok til at 1 person kan tage et kort bad. Men vi er altså 4 i hustanden, så det er ikke helt godt.

Jeg har lidt svært ved at se præcist hvilket fyr det er, tegninger osv. i denne manual passer meget godt: https://drive.google.com/file/d/0Bx...sp=sharing

Jeg ved godt at der ikke er vildt meget vand i sådan en beholder, men der burde vel være mere end til et enkelt kort bad? Vi er flyttet ind for nyligt, så jeg ved ikke helt hvordan det har været før i tiden. 

Er der noget man selv kan gøre, eller skal jeg have fat i VVS'eren? 

Jeg har et naturgas fyr (Bosch) som ikke leverer... Vis hele indlægget
41 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Den står og svinger mellem 40 og 70 ca i det tal den viser.. når den kommer ned omkring 40 tænker fyret, og slukker når den når op omkring 70.
hvis du ikke lige har skruet på noget er det temp i centralvarmen den viser, (hvis det virker ligesom mit bosch fyr), prøv at skru den højre indstilling lidt tilbage og frem igen,så kommer temp på den frem i lcd feltet istedet. det ser ud som om den står rigtigt(på indstillingen), sikkert på 56 grader.
Aha.. så tror jeg det måske kan være der hunden er begravet. Fordi når temp. i min vvb kommer 5 gr. under de 60 gr. den er sat til, begynder mit anlæg straks at lave varmt brugsvand - enten via varmt kedelvand, eller elpatronen i vvb. Ellers vil det tage alt for langt tid at varme en kold vvb op igen.
Tager lige et billede af vvb når jeg kommer hjem.

Den går faktisk ned til 35 grader før den tænder.. hvor indstiller man så det?
Annonce

Som jeg skrev tidligere, det er dit centralvand, ikke dit brugsvand der går ned til 35 grader... gør som jeg skrev, så vil du se dit vand er den temperatur det skal have.

Her er et billede af mit fyr(centralvarmen er slukket fordi jeg bruger brændeovn)

 

Og her er et billede hvor jeg lige har drejet på den højre drejeknap, (brugsvand)

Kig på hvordan drejeknappen, for brugsvand står, på samme måde som på dit fyr...

Ok jeg prøver lige.. Men så er jeg jo på bund bund igen.

Vvb er i øvrigt samme størrelse som fyret, tager et billede lidt senere.

Og tak for jeres tid indtil nu, det er fedt i gider hjælpe!
Nu har jeg ikke selv gasfyr, men jeg har indtrykket af at beholdervolumen generelt er til den lave side så det varme brugsvand hurtigt er brugt. Til gengæld er der jo ikke så meget vand der skal opvarmes. :-)
Jeg synes stadig der burde være til mere end 5 minutters bad, men det kan jo være vi må leve med det. Et nyt fyr er i hvert fald en tung udskrivning!
Du skal tænke på det jo kun er i den øvre del af vvb der er varmt vand, vandet i den nedre del er bare lunken. Alt efter hvor højt eller lavt føleren er placeret inde i vvb´en.
Der er yderligere 21 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis