Filmstriben.

Hej til Jer.

Vores bredbånd er opgraderet til ca 11Mb så derfor troede vi at vi kunne begynde at streeme filmstriben. (bibliotekets gratis filmtjenste) den kræver min 10Mb og silverlight. Ruteren står oppe på loftet og det skulle vises nede i stuen trådløst.  fra en asus 1225b  med amd E-450 APU med radeon hd graphics 1.65Ghz 4GBram.

Men det køre ikke ret godt. hvordan tester jeg om det er computeren eller evet noget andet som er galt. Evt hvor meget ydelse skal man ha for at løse problemet.

På forhånd tak.

 


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
8 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Prøv at køre en 'speedtest' for at måle din 'rigtige' hastighed på internettet, du kan f.eks bruge den her:
http://www.speedtest.net/
Den fortæller dig dine reelle hastigheder for både downlink (modtage) og uplink (sende), de kan sagtens være lavere end det du betaler for...

Men selv hvis speedtesten viser at du skulle have fuld hastighed så har du ikke ret meget båndbredde 'til overs' så du skal helt sikkert ikke bruge dit internet til andet imens du ser film...

 

Hej
Tak for Jeres svar. I skrivende stund siger den test som der linkes til 11.5 i download og 1.x i upload. og det er over wifi. Jeg har flere gange kørt en ligende test fra you sees hjemmeside både med kabel og trådløst og den viser det samme som den lige afholdte.

Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
Så må man vel konstatere, at din ISP leverer, hvad der er lovet, og at dit WiFi også er i orden.
Som det allerede er svaret så får du i det mindste hvad du betaler for...

Har du prøvet at streame fra andre sider (f.eks fra Netflix)? Hvis det fungerer fint så tror jeg ikke at det er din PCder fejler.

Er det hele tiden det ikke kører ret godt eller på bestemte tidspunkter?

 

Annonce

Hej igen.
På vores gamle forbindelse 5Mb. opgav vi filmstriben. så da vi nu fik bedre forbindelse troede vi jo at den var hjemme. Vi har ikke abonnement til andre tjenester. Selv med den gamle forbindelse (5Mb) kunne vi streame dr.dk når der var noget vi ville se forskudt og det kan vi stadig. jeg har endnu tilbage at teste om vores stationære kan afvikle filmen. Har en lille mistanke om at der kan være fejl ved filmstriben. Det koster jo en film hver gang man forsøger et eller andet. Vender tilbage snarest. Vi har kun forsøgt om aftenen når der ikke har været noget på flowtv  som vi har villet se.


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
Jeg kender ikke filmstriben og hvilke krav den har til HW, men du kan altid prøve Netflix, det er gratis den første måned.


 

Hej.

Ved ikke lige hvad HW er. Men Prøvede lige med den stationære oppe på loftet. Her køre den samme film uden problemer på en core 2duo e8400 3Ghz 4GB ram. Så man kan vel konkludere at det er den bærbare som ikke kan.

For længe siden da vi prøvede film striben første gang gik det ok nogle gange, men her hvor vi har fået bedre bredbånd er det helt umuligt. Jeg tænker så har overgangen til win 10 noget med sagen at gøre. Som jeg forstår det ønsker microsoft silwerlight hen hvor peberet gror.

Men ellers er der forskellige muligheder. Købe en større skærm og se film oppe på loftet. Købe en stationær med trådløst netkort og koble til fjernsynet neden under. lave en kabelforbindelse fra oppe til stuen ca 20 m bores ned gennem loft omm. Computeren på loftet har et displayport hvor meget taber man hvis man har et kabel på 20 m og en omskifter til hdmi. Eller et vga kabel samme længde. En stationær tilsvarende den vi har nu core 2 duro 4gb ram trådløst n kort kan fåes for under 1100kr Hvad er et n-kort?

Hvad ville I gøre? Man kan self også bare gelmme alt om filmstriben og leve videre som før


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis