AA Batteri i Vaskemaskine

Hej Forum

Jeg har købte mig en ny Siemens vaskemaskine for 5 måneder siden. Den køre fint men den larmer en del når den slyger men meget tøj i. I dag synes jeg så det larmet extra meget, så jeg gik maskinen efter for at se om der var noget i tromlen eller pumpe. Fandt noget der linet en stykke af en knap i pumpen. Så vasket jeg 2 vaske mere og i den sidste vask kom der et stort brag. Jeg trak vaskemaskinen ud og da jeg kunne se, at det ikke lige var til at åbne vaskemaskinen i bunden, tog jeg bagbeklædning af. Der lå lidt vand i bunden af maskinen lige under bundhullet. Jeg valgte at tage varmelegemet ud, da bundhullet var ud mod fronten. Jeg kikket ind i hullet hvor varmelegemet har været, så jeg et stykke rundt metal som havde lagt under varmelegemet. Da jeg tog metal stykket ud i håndet, kunne jeg se det var et meget tæret AA batteri! Det stykke metal der lå i pumpen tidligere på dagen, var fra enden af batteriet.

Da jeg så finder ud af, at batterien har slået hul i plast tromlet og ikke kan finde nogen steder hvor batterien har kunne komme fra tromlen til under tromlen. Synes jeg ville prøve at skrive et inlæg i forumen, for at høre om der er andre der har prøvet noget ligende eller har haft lige så store ting igennem deres vaskemaskiner? 

Skal lige til slut sige, at vi er 5 i huset. Så det er ikke lige til at sige med sikkerhed, om vi har vasket et AA batteri.

På forhånd tak

Jørgen


MasterFox
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Velkommen på LDS og ja i har sikkert vasket et AA batteri.

Hvis jeg skulle nævne alle de ting jeg har pillet ud af vaskemskiner ville det blive et meget langt indlæg. Men alle mulige slags søm og skruer, kamme, BH stål bøjler, masser af mønter og kondomer. Men noget af det mærkeligste var 3-4 stk 1000 kr. sedler. (undskyld der herefter måske kommer ord og begreber som unge mennesker ikke kender) Det var kort efter at den seddel størrelse var indført. så de var meget værd.

Manden og konen havde hævet dem i banken om fredagen, og skulle ud at købe møbler lørdag. Sedlerne var lagt ind bankbogen, som så sad i inderlommen på mandens jakke. Den trænger til at blive vasket, og man har glemt alt om bog og penge. Da man så skal afsted på indkøb kan man ikke finde pengene. Til sidst finder man bankbogen i vaskemaskinen, men pengene er borte. Der bliver ringet til mig, og jeg kommer ud lørdag eftermiddag og skiller maskinen ad. (havde jeg ventet til mandag tror jeg konen havde fået et nervøst sammenbrud) Det var nødvendigt ad adskille den helt, men så sad sedlerne også klistret op ad siden på vaskekarret ligesom man sætter et stykke vådt papir på et vindue. Jeg kan huske at konen stod umiddelbart bag mig så der var ikke mere end et hjørne fremme af den første 1000 kr. seddel før hun flåede den ud mine hænder for at se om den stadig var intakt. De fejlede ikke spor. Og der blev ikke købt møbler den lørdag.

Manden sidder i øvrigt nu blind og i kørestol på samme plejehjem som min svigerfar bor på. Jeg taler ofte med ham, og har enkelte gange nævnt episoden. På trods af at han er dement så husker han den historie godt.

Det kan komme ned imellem tromle og gummipakning i fronten. Men det var jo meget sjovere om du kunne overbevise dem om at det har været glemt fra fabrikken. Så ville det være en garanti rep. Men det er nok ikke let.

 


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis