Suzuki alto hylder. Hjæææælp .

Hej min Suzuki alto fra 2010 hylder i startet og nogen gange også ved stop for kryds? Hvad kan jeg gøre for at få det stoppet?

Phs
7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Når en bil hyler lige efter start især når man speeder op, er det ofte ventilator remmen der er slap eller slidt. Den trækker også generator. Du har jo netop brugt lidt strøm på batteriet til starter, så generator skal arbejde for at få det ladet op igen. Når man har kørt lidt er den kommet op i fart så stopper hyleriet.
Du skal løsne skruen ved det aflange hul ved generator og få den trukket lidt væk fra motor og spænde igen. Så skulle remmen være lidt strammere og det holder kæft.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Nej, Du skal begynde med ar gøre som Erik beskriver, dog hvis remmem er gammel, kunne den måske være tjenlig til udskiftning.

fase
Super tak for hjælpen, er det noget jeg selv kan gøre ? Jeg tænker er det svært ? Og skal bruge lift til dette ? Eller kan man gøre det ovenfra ?

Phs
Når en rem hyler på den måde som beskrevet vil den være tjenelig til udskiftning. Tydelige tegn, blank på indvendig side (hvor den løber på remhjulene) og sikkert også med tydelige revner samme steds.

En rem er normalt nem og skifte hvis dytten ikke er udstyret med aircondition, idet det plejer og være det sidste man skruer på en motor.

Andre har fortalt hvor remmen sidder og hvordan den strammes/skiftes.


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Det er ikke svært, og du skal ikke bruge lift. Du åbner motorhjelmen og lyser ned i "virvaret" Der finder du remmen som trækker 2-3 ting. Ofte er det en nøgle nr. 13 der skal bruges til at løsne skruen i det aflange hul på generator. Og enten skal generator presses ud af med en stang eller der sidder en strammeskrue. Men er du usikker er det en lille ting på et værksted. Men det koster jo naturligvis nogle få hundrede kroner.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis