Støvsuger startkontakt.

Hej til Jer.

Kontakten på vores siemens støvsuger er holdt op med at virke. Det er et system med langsom opstart. Hvis man taper trykket fast så kan den køre. Det hele sidder på sådan en printplade:

Er der nogen som kan gi et bud på hvad der er galt. Alternativt kan jeg sætte fjederkontakten ud ag drift så den bare tænder når jeg/vi (læs fruen) sætter den til stikkontakten


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
hvis den bare har 2 ben, som bliver kortsluttet når du trykker knappen ned, kan du jo bare lodde dem sammen, eller lodde en tænd/sluk-kontakt på.
Hej Grillbil.
Tak for svar. Jeg havde kontakt med nettopart.dk men de kan ikke finde delen fordi typeskiltet på undersiden er helt ødelagt af at køre hen over dørtrin. Så tag et billed af typeskiltet hvis det sidder under støvsugeren. Nå men jeg kunne ikke helt gennemskue printet på bagsiden så jeg viklede et stykke ståltråd om for at holde kontakten nede. Så må vi se hvor længe det holder.

Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
Kovas du kan da i fuld alvor mene, at har brugt ståltråd, kunne du ikke bruge noget isolerende. Når du siger at støvsugeren virker ved at tvinge kontakten i bund, kunne du måske få det til at virke ved at fylde et stykke pap i den firkant, der formentlig er i knappen, som stikker ud af maskinen.

fase
Hej Fabrin.
Jo det har jeg faktisk gjort Jeg tror nu ikke at det bliver et problem har kigget efter. Det der sidder uden på på toppen af maskiner er sådan noget blød gumme og der kan lissom ikke puttes noget ind der trykket går gennem en plsdt stang og rammer inden i det sorte som ses på billed to. Det sorte er enden af en plast fjeder som efter start trykker tilbage igen. Det må vel være et relæ af en slags som kontakten aktivere, men i hvertfald så har jeg bundet den plasticfjeder sammen med et st ståltråd. Det kan ikke flytte sig og lave kortslutning.

Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis