håndværkerpriser...

Lidt chokeret over den TV-udsendelse forleden.. Jeg troede faktisk ikke det kunne lade sig gøre mere - efter det er blevet "så moderne" med at kunne indhente flere tilbud m.m.
At man kan komme afsted med at tage så meget for en tagudskiftning - det er da klart, at hvis man kan lave det selv - eller kender nogen, der måske kan/vil bruge en smule sommerferie på det - ja så gør man det da..
Sidst vi fik et tilbud på renovering, sagde vi nej tak til tømrerens tilbud.. da vi var færdige havde vi lavet dobbelt så meget, som var i tilbuddet (og malet stern både ind og udvendig..) - og havde holdt en timeløn på mellem 5 og 600,- pr forbrugt time.. og ingen er indenfor branchen.. det er skræmmende..
Jeg tror håndværkerne skal til at tænke sig om - og sige.. "ville jeg selv være tilfreds med det arbejde/prisen -  jeg leverer??"

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Lidt chokeret over den TV-udsendelse forleden..... Vis hele indlægget
15 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Ja - og jeg må indrømme, at jeg ikke forstår "letterne" - at byde ind på en opgave, uden at vide hvem man har i "enden" som VVS.. Så skal man holde sig til sit "fag" - eller finde nogen, at samarbejde med..
Jeg har blot aldrig mødt udenlandsk arbejdskraft, som er så "fåmælt", må jeg indrømme
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Henrik, hvis ikke entreprisen var udbudt i totalentreprise er bygherren koordinator. Det viser i grunden mere om de, der har planlagt udsendelsesrækkens manglende viden, end det viser om bygherren. De er formentlig blevet "rådgivet" af en journalist, hvis eneste opgave var at lave noget godt fjernsyn.

fase

Helt enig Fabrin.
Det samme gjorde sig gældende mht genetablering af brændeovn. Her lød det meget bebrejdende at det danske firma ville forlade pladsen, men da de så sagde at det ved en fejl ikke var kommet med i tilbuddet, vil min kommentar så være:
Tåbelig kunde, der åbenbart ikke kan læse på et stykke papir hvad de har aftalt(Manden var ejendomsmægler, så det kan vel ikke være første gang han ser et tilbud, for ellers skulle han måske se sig om efter et andet job)
Den lille detalje kunne have været klaret ved at læse tilbuddet, og så kontakte firmaet og få et nyt tilbud, da det så ikke indeholdt det de havde aftalt, og dermed skulle de ikke havde indgået aftalen om byggeriet.


Jo ældre man bliver, jo hurtigere har man løbet som ung...
Du har ret i at tilbudet burde have været gennemlæst. På den anden side, ville det have klædt firmaet lige at bruge lid tid på at sætte brændeovnen på plads. Det vil formentlig have givet noget goodwill. Og til en tilbudssum på 53000 kr., havde der sikkert været plads til det. I udsendelsen mangler jeg i øvrigt en analyse af prisforskellen mellem de to tilbud.

fase

Der vil jeg sige.. både og.. og vi kan jo netop ikke se tilbud / ordrebekræftelse..
Der er klart sagt i præsentationen - retablering af brændeovn skal gøres..  - at firmaet så - på trods af alle de smarte ord, ikke tager det med.. tja.
At manden er ejendomsmægler.. det gør det jo bare trist - at han ikke læser det igennem..men han lever nok selv af, at folk ikke læser det, som han selv skriver...
og ja - jeg har efterhånden mødt nogle stykker, som ikke skulle have lov til at lege med andre folks ejendom/penge.. og en 2-3 virkelig gode - troværdige - hæderlige..

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også