bil radio

Hej LDS. 

Jeg søger hjælp til at få en bilradio til at fungere i min garage.

jeg mangler en dansk sproget manual til radioen der er en CALIBER RDS 231 .Der er mont. et 12 volt batteri til fastholdelse af radio frekvenser, kanaler, men jeg ved ikke lige hvad knap ,er der skal trykkes på, for at at fastholdelsen  lykkes.

kan jeg håbe på lidt hjælp   Alex

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du har Sikert nogle knapper med med tal 1-7 eller noget i den stil. Når du har fundet den radio station du vil gemme holder du en af dem nede indtil den enten bipper eller blinker det er lidt forskelligt også kam du logge x antal stationer ind på den. Sådan plejer det og være med bilradioer kender dog ikke lige din model.

Jeg har fundet en manual på engelsk, som, hvis engelsk ikke hører de sprog, du behersker, kan få en til at hjælpe dig med at læse og indstille din radio. Desværre er den større end den tilladte størrelse til overførsel. Så hvis du søger på din radiotype, finder du vejledningen på conrads hjemmeside.

 

 


fase
Prøv og kald google.dk og tast "CALIBER RDS 231 manual" uden anførselstegnene som det du søger, så får du brugsanvisninger for radioer der hedder noget lidt andet end RDS midt i "navnet". De er formodentlig ens betjeningsmæssigt. :-)

Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis