væghængt toilet der sprøjter vand ud?

ForrigeForrige    NæsteNæste
kchina

Hej! 

Har for et halvt års tid siden skiftet toilet - akut, og derfor med begrænset research - gennem vores boligforenings vvs. 

Det er et væghængt toilet fra Geberit med Ifö skål, helt nyt og funker fint - MEN - uanset hvilket skyl, stort eller lille, så sprøjter der en lille mængde vand ud af toilettet og på gulvet eller personen. 

Jeg har henvendt mig et par gange til vores VVS, de har installeret en "reducer" som skulle mindske vandtrykket/mængden, men det har ikke hjulpet synderligt. Nu har de kontaktet producenten der forklarer, at det er et typisk problem ved nye toiletter og at det over tid vil forsvinde som cisternen kalker til og dermed mindsker trykket endnu mere. Det var ikke noget, som vores VVS-mand umiddelbart kendte til inden vores tilfælde. 

Kan det virkelig passe at alle nye toilletter har dette problem - at man ikke kan designe/tilpasse vandtrykket og/eller skålen, således at der ikke sprøjter vand ud - og at det skal ældes, førend at det funker normalt? Det lyder lidt spøjst, men jeg er jo heller ikke ekspert på området :-) 

Tak!

uldal
Mon ikke producenten snakker sig ud af et stående problem i designet? Hvad skal de stakkels kunder så gøre, hvis de ikke har kalk i vandet.
Det er en bytter

 

ev elmand
Jeg har monteret nogle stykker væghængte, senest en Gustavsberg på en geberit cisterne. Jeg har aldrig oplevet noget stænk ud af kummen. Hverken med stort eller mindre skyl.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Gregeren
De nye ifø skåle er lavet til 2-4liter skyl, så prøv at justere vandmængden ned i cisternen. Der er muligvis en flydering på cylinderen i cisternen som du kan skrue ned ad, dette vil reducere vandmængden og trykket.
Vil du være med? Log ind for at svare.

 

 

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Registrer dig som bruger nu - det er gratis!

Opret profil her

 

LDS-tilbud lige nu