Rustbehandling til ny bil. Opel astra.

Hej alle.
Har en 3 mdr. Gammel opel astra som skal rustbehandles. Er der nogle der har erfaring med hvilke mærker der kan anbefales til en ny Opel?
Jeg ved ikke hvad/hvordan bilen er behandlet fra fabrikkens side? Er i tvivl om forskellen på voks/olie baseret behandling og hvad bedst til opel?
Og om det er godt skidt at få boret når bilen er ny?
Jeg har fået et tilbud hos Pava på3800 for komplet behandling og 2500 for komplet behandling med mercasol uden boring da det efter sigende skulle kunne trænge ind alligevel.
På forhånd tak.
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Pava er udmærket.Det kan være nødvendigt,at der på visse modeller skal bores huller,men det bør så vidt muligt undgås.Det er derimod vigtigt,at man skaffer sig information om,hvordan de skal undervognsbehandle bilen arbejder,altså hvor korrekt de arbejder.

bh
Jeg ville nøjes med en undervognsbehandling -uden hulrumsbehandling- så længe bilen under ca 6 år. Fabrikken har givet hulrummene det de skal have, og nye huller er blot arnestedet for rust.

Du kan forhør dig hos Opel om, hvilke produkter de anbefaler, og samtidig kan de fortælle, om garantien går tabt, hvis der bores huller til hulrumsbehandling, hvis du vælger at få det gjort.

Chr.

Selvrensende filter = et filter du selv skal rense.

Bankrådgiver = Rådgiver banken om, hvor mange penge de kan plukke kunden for.

Alt hvad jeg gør er forkert. Deri går jeg aldrig galt.

Tak for svar. Har forhørt mig hos forhandleren. Det korte svar var jeg godt kunne rustbehandle og det ikke havde betydning for garantien. Intet om anbefaling af produkter/mærker.
Er der nogle der ved hvilken behandling Opel har fra fabrikken? Olie/voks baseret?
Jeg mener at have hørt at produktet som bruges i alle tilfælde er godt - det er udførslen - herunder hvor meget som adskilles der har betydning for kvaliteten.
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis