Samsung vaskemaskine giver fejl 4E

Hej
Jeg har en Samsung vaskemaskine som kun er et par år gl, den er begyndt at vise fejl 4E kort tid efter den er startet, jeg har tjekket trevle si, og vand tilførsel og der er umiddelbart ingen fejl.
Jeg har prøvet at køre et skylle program, og der tager den fint vand ind - er der nogen der har en ide til hvad det kan være og er det noget man selv kan lave ?
7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Måske: http://reservedele.nu/da/fejlkoder/fejlkoder-samsung kan hjæpe ?

Det syntes og have noget med vandtilslutningen at gøre. Har du renset filteret, der formodentelig sidder i enden af vandtilslutningsslangen ?  


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Har lige rettet lidt i mit indlæg.

Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Hej Leif
Ja fejlkoden siger det er noget med vandtilførslen, men som jeg skriver har jeg både tjekket trevlesi, vandtilslutningsslangen og alt hvad jeg kunne vedr. Vandtilførsel, og som sagt er der ingen problemer med at tage vand ind, når jeg kører et skylleprogram - tænkte at det måske ku ha noget med programmerne at gøre, jeg har prøvet alke programmer, men det er kun skylleprogram der ikke gir nogen problemer .. ???

Uden at være ekspert på området, så vil jeg skyde på varmelegeme eller motorkul. Jeg havde lignende problem med min vaskemaskine - har selv lige fixet den. Fulgte denne guide:http://www.nettoparts.dk/shop/maskinen-gaar-i-8848c1.html

Troede første at varmelegemet den var gal med. Men det viste sig at være motorkulene der var slidt ned. Det kostede mig mig omkring 500 kroner i alt. Kunne have sparet 300 af dem, hvis jeg havde tjekket motorkul inden jeg skiftede varmelegemet  men har da alligevel sparet et par tusinde kroner ift. hvis jeg skulle have købt en ny maskine...

Annonce

  Hmm. Følger lige med på tråden. 

Min vaskemaskine er sjovt nok også begyndt at lave samme problem. 

Min er ca 3.5år gammel. 


Min har ikke nogle problemer med at påfylde vand. Det er mere anden stadie I vaskeprogrammet hvor den så melder kode 4e. 🤔

Det som om den ikke kan komme af med alt vandet? Har undret mig de sidste 4-6 vask at tøjet var mere vandt end normalt. 

Så den centrifugeremed lidt vand i tromlen?

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis