MacBook Pro ?

Jeg har fået en sådan fra 2010 som ikke vil starte op, den viser et blinkende ?, der er dog måder at komme ind i den og der er programmer mm. på . Da jeg heller ikke ved hvad, der er sket med den  ( evt. virus )ville jeg gerne have nulstillet den, kan det lade sig gøre, og hvordan. Da jeg altid har kørt Windows ville jeg gerne prøve hvordan en Apple virker.

Jeg købte den meget billigt ved Kirkens Korshær, så ingen kender noget til den.

Erik


Lav det selv - det gi'r de bedste klagemuligheder

ErikChristensen 
Jeg har fået en sådan fra 2010 som ikke vil starte... Vis hele indlægget
31 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Tror det nemmeste vil være at, du opretter dig på macnyt.dk og søger efter en, der bor i nærheden af hvor du bor, som har tid og lyst til at kigge på maskinen :-)
Os på macnyt er rigtig gode til at hjælpe andre :-)
Hej Lysberg, tak for dine svar, som sagt købt billigt med et knækket hængsel ikke bulefri, og jeg var nysgerrig efter at finde ud af lidt om apple produkter, med henblik på at erhverve en anden nok ny. Jeg har haft en erfaren macbruger til at kikke på den , han var inde i en masse og skrev flere kommandoer, men intet ville fungere som forventet, jeg er jo ligeglad med det der er på harddisken, men der har ikke været nogen som har villet svare på om man kunne nulstille med en cd eller andet. Hvis der var nogen, som ville forsøge sig med den, kunne den vel sendes ?

Lav det selv - det gi'r de bedste klagemuligheder

ErikChristensen 
jeg kan ikke finde ud af at registrere mig på siden, kun som gæst, du kender vel ikke én, som kunne hjælpe med maskinen.

Lav det selv - det gi'r de bedste klagemuligheder

ErikChristensen 
Undskyld - men hvorfor ikke købe noget nyt -når du ikke har en ide om, hvad du skal gøre..?? så kunne det vel give mening, at bruge leasy / lignende..??
Min gamle (ældre) mor - på 88 - er lige gået over på Mac.. (jeg er ked af det - men jeg har selv opfordret hende til det - så er der færre ting at gå vild i..)
men i stedet for at hakke dig igennem med en masse gammelt lo^^rt - så køb / lej / leas / da noget, der virker.. Du spilder din - og andres tid, på dette projekt..
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Om Lynæs spiller sin tid, må vel være hans problem, og hvis du ikke vil deltage, så er det vel det. Om der er andre, som vil svare og komme med brugbare indlæg, er det vel OK? Om en Mac skulle være nemmere, skal jeg ikke udtale mig om.

fase
Annonce
@S.Fabrin.. Hvorfor spilder du så tiden med at kommentere - når du så HELLER IKKE har noget brugbart at komme med??
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Kan se der er et problem med oprettelse af nye brugere på macnyt.dk lige p.t.
Jeg kontakter lige Admin (power Palle) vedr problemet i morgen :-)
hej Fabrin, som du måske kan huske, så købte jeg en ny Asus for godt et år siden, den spiller fint, men jeg har hørt så meget om mac's fortræffelighed og da jeg så denne her købte jeg den, det var nok lidt dumt, for jeg kender ikke en smule til produktet. Det har så vist sig indtil videre umuligt at få den til at starte. Jeg må nok opgi' projektet og ærgre mig over de 25 kr, jeg gav for den.

Lav det selv - det gi'r de bedste klagemuligheder

ErikChristensen 
Lynæs, når jeg kommer i gang med lektiehjælpen her en gang i midten af det nye år, skal jeg gerne se, om der er en mulighed for at finde noget recovery til en Mac. Der er flere af de unge mennesker, der har Mac.

fase
Har tilladt mig at oprette en tråd på macnyt.dk for dig og linket til denne tråd. Så må vi se om nogen melder sig :-)
Der er yderligere 11 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis