Lang tid om at få varmt vand.

Hej vi bor i et hus på 147 m2 og vi har problemer med at det generelt tager lang tid før der kommer varmt vand. Jo længere væk fra fyret jo længere tid tager det. Vi har et naturgasfyr som virker fint. Fyret er ca 1 år gammelt og det skal siges at problemet var der også med det gamle ikke kondenserende fyr.
Vi har ikke en cirkulationspumpe på og det ved jeg ikke behøves for min faster og onkel bor i fuldstændig samme hus, vejen ved siden af og de har samme opstilling men de har varmt vand med det samme. Det eneste der er til forskel er at vores badeværelser er blevet renoveret og derfor er alle blandingsbatterierne også skiftes. Kan det være dem der ikke holder trykket på det varme vand eller hvad siger i?
Med venlig hilsen
Thomas

Hej vi bor i et hus på 147 m2 og vi har problemer... Vis hele indlægget
57 svar
 Følg tråden
Der er 20 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Kunne du ikke tage et billede af din installation? Specielt varmtvandsinstallationen.

fase
Det billede, der viser til- og afgang i toppen, er et billede af dit fyr eller hvordan? Det billede, der er interessesant er et billede af tilslutningerne på din varmtvandsbeholder. Har du et billede af den?

fase
Hej fase det er den. Fyret sidder oppe over
På billede 1 og 3 er vist en forbindelse mellem afgangen på din varmtvandsbeholder og fyret, hvad laver den? I mit billede af fyr og varmtvandssiden på varmtvandsbeholderen bør der ikke være forbindelse mellem de to sider. Har du prøvet at lukke ventilen med det røde håndtag, hvor den hvide slange går ind?

fase
Annonce
det er der jeg fylder på hvis bar trykket er for lavt. den er lukket længere nede ved den sorte ventil i den modsatte ende af den hvide slange
Ja, det kan jeg se. Det er den ballofix, som sidder lige over, men der er en forbindelse med en armeret slange, som forsvinder ned i gulvet. Hører den også til varmtvandsforsyningen? Hvis ikke så prøv at lukke for ventilen med det røde håndtag.

fase
Nu har jeg ikke så meget forstand på gasfyr, men jeg synes også det er atypisk at vvb er monteret under gasfyret.

Afgang varmt brugsvand (rød), hvor hurtigt bliver udgangsrøret lige ved vvb varmt når du lægger hånden på - når der åbnes for det varme vand ?
Ps. Og hvor varmt er brugsvandet i vvb ?
Er det der er underligt for er allerede okay varm inden vi tænder for det varme vand. Har dog ikke mærker hvor hurtig den bliver varmere.
altså på fyret står den til 56 grader
Fase nej uden at være sikker tror jeg det er radiator delen der kommer ind i fyret der og går ud på den anden side i samme slags slange og ned i gulvet
Der er yderligere 27 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis