opvaskemaskine ødelægger over køkkenfronter?

Vi fik nyt køkken fra ikea for 4 år siden. Vi fik også opvaskemaskinen derfra som er integreret.

Problemet, der nu er opstået for 3 gang, er at fronten på opvaskemaskinen krakelerer i toppen, samt vores vaskeskab, der er blaceret ved siden af krakelerer lågefronten også der. sidste år fik vi skiftet det hele samt vaskeskabet ppå garanti, før det var det fronten på opvaskemaskinen og her i år er det så fronten på både vaskeskab og opvaskemaskine der igen er problemer med.

Vi åbner aldrig opvaskemaskinen før det er kold. Der har været en montør ude for at kontrollere at den var tæt, hvilket den var.

Fronterne skulle være testet til 95 grader.

Det største problem er at det køkken vi har er udgået fra Ikea og spørgsmålet er jo hvor lang tid det har kan blive ved med at stå på.

 

Nogen der har en ide eller oplevet noget lignende?

Kan en anden opvaskemaskine afhjælpe problemet? Vil sige vil aldrig har været tilfreds med den alligevel, tror det er Electrolux der står bag.

 

Vi fik nyt køkken fra ikea for 4 år siden. Vi fik... Vis hele indlægget
18 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Vi har også problemer med løsnede folier på skuffefronter. Dette skyldes dog en ovn - altså varmepåvlrkning. Mon ikke man har glemt at montere den svære alufolie under bordpladen og i siderne af korpus, rundt om opvaskeren?

 

Nej det er monteret dog er det kun med til montering op mod bordpladen. hvis det skulle monteres på siderne havde det heller ingen effekt, da det jo er fronterne det er galt med.
Jeg har dog lige læst Ikeas garanti og der står intet om at man ikke må åbne en opvaskemaskine i mens den er varm, hvilket dog heller ikke har været tilfældet her.
Nu kører jeg linen ud for da det jo er sket 2 gange før kan det ikke være almindelig slitage/brugsspor dette her med en 4½ års gammel køkken.

Hej, jeg har en sag, der er magen til din. Nu ved jeg ikke , hvordan din sag er endt hos Ikea? Jeg gik videre til Byggeriets Ankenævn, da jeg var overbevist om , at jeg havde ret. Med en garanti på 25 år og hvor Ikea allerede een gang havde byttet lågerne under garantien, ja så var jeg næsten sikker på udfaldet. Men jeg skulle blive klogere. Nu har Byggeriets Ankenævn 3 gange afgjort , at Ikea ikke er “ skyldig” . Og nu ved et rent tilfælde, da jeg søgte på nettet efter årsager til krakelering, fandt jeg dit indlæg her på siden. Jeg har nu sendt dit indlæg til B’sA sammen med nye observationer jeg har gjort omkring opvaskemaskinen og ved emhætten for der krakelerer lågekanterne også. De har endnu ikke svaret. I dag har jeg også været hos Legal Aid ( gratis juridisk rådgivning) her i Aalborg. Nu venter jeg spændt på svar fra jer alle. Jeg har sendt en privat besked til dig fra hjemmesiden, men jeg ved ikke hvordan dit svar evt vil komme, så jeg kan se det.

Venlig hilsen

Ingeborg List




Ingeborg List jeg har en helt identisk sag med vores ikea køkken hvis du har brug for flere tilfælde.

Køkkenet er fra 2012 og rigtig hurtigt kom der krak på lågerne ved opvaskemaskinen og skuffer til begge sider ved opvaskemaskinen. De sendte tekniker som garanterede den nu var tæt. Vi åbner aldrig efter den har vasket. Endte med fronterne blev ombytte men pga restordre ventede vi over 1 år på nye låger. Vi skiftede dem først oktober 2017 og allerede et halvt år senere var der krak igen. 

vi har købt en blomberg og den køler det hele ned inden den er færdig så der ikke er så meget varme tilbage.  Den nye miele åbner selv når den er færdig, så det fungerer ikke sammen med ikea skabene der åbenbart ikke kan tåle varme selv om de i deres garanti skriver det er testet til 90 grader

Det er nok værd at bemærke, at de opvaskemaskiner som IKEA selv sælger nu, også åbner selv så snart de er færdige, netop for at slippe dampen ud.

Så den der med at man skal vente med at åbne maskinen til den er helt kold er noget værre vrøvl. Jeg forstår heller ikke at Byggeankenævnet har købt den forklaring.

Halløj - jeg har lige ført en sag mod IKEA efter 1,5 års tov trækkeri --- endte i Ankestyrelsen og jeg har lige vundet sagen. drejer sig om køkkenlåger / fronte som krakelerer særligt omkring opvaskemaskine og ovn. Så det kan lade sig gøre at vinde over IKEA også selv syn og skønsmand var af den mening at det ikke var dækket så var ankenævnet heldigvis klogere :-)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis