" Ny slags fupmail"

Hej alle.

Jeg vil lige advare om en (for mig ny fupmail) Der kom en mail fra I-tunes om et køb jeg havde gjort. Nu bruger jer ikke I-tunes og tænkte at det var da mærkeligt, hvad var ideen?

Det går så ud på at man bliver opfordret til at gå ind på et link for at fortælle at det er et køb som man ikke har gjort. Så de er bevidste om at man ikke har lavet et køb, og vil bare ha en til at klikke på linket.

fruen får så en anden version af den nemlig at hun opfordret til at anmelde noget på trustpilot, men der er noget sært ved stavningen så den sletter hun også bare. Men vær på vagt.


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
9 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Tak kovas !!

Mød de kloge med ydmyghed og de bedrevidende med skepsis
Og den samme slags fra "Postnord" - om at der er en pakke... mailen var sendt til min mand, hvilket gjorde det åbenlyst, at det var fup.. for her i familien, er det kun jeg, der køber over nettet... ;-)
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.

Fik lige en SMS i nat om min Nemid er spærret og jeg skulle gå ind på et link og et eller andet. Det gør man så selvfølgelig ikke.

Kan kun råde til at passe på derude.    


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Her hjælper kun 1 spand sund fornuft + 2 spande skepsis... (og måske en squis mistro)
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Annonce
Jeg får jævnligt en mail om at nogen har forsøgt at hacke mit Visa kort, og at jeg derfor skal følge et link for at se om oplysningerne er korrekte.

Nu er der bare lige den hale, at jeg ikke har et Visa kort..................

Jo ældre man bliver, jo hurtigere har man løbet som ung...
Den bank jeg bruger skriver på deres forside at de eller andre offentlige myndigheder aldrig som i ALDRIG vil spørge om kontooplysninger hverken pr. sms eller mail.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Hej ev elmand.
det tror jeg at alle banker gør. Den mail jeg omtaler mistænker jeg for at være den såkaldte ransomware hvor når bare man har klikket på linket har overgvet sin computer til dem som så vil kræve løsepenge for at frigive den igen. Jeg synes den var ret snedig fordi den sætter folk i den situation at man bliver i tvivl, skal jeg gå ind for at sige at det ikke er noget jeg har bestilt. Eller bare slette og gå ud fra at de ikke har mine kontooplysninger. Umiddelbart bliver der nemlig ikke spurgt til kontooplysninger eller nøglekort.

Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
Jeg har engang dummet mig med nogle "dyrty sider" Der blev computer slukket, og kravet var et par tusinde for at få det lukket op igen. Det kostede en ny hardisk og min kammerat en del tid at få mine data og billeder fri igen. Jeg kunne aldrig drømme om at betale, og har desuden ingen sikkerhed for at det ville hjælpe.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis