Miele w986

Hej forum vil lige høre til om der er nogle der kan forklare mig dette tilfølge . Miele w 986 med 1600 på centrifuge giver et ordentlig drøn når den skal til at centrifugere om det kan være støddæmper eller lejer den rumler ikke når den vasker eller slynger køer den fint vil høre om det er noget der kan rep af mig selv maskinen er nok 15 år men ligner en ny hvis der var et godt råd ville det jo være fint mvh Møjsi👍

 

7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det lyder mest som om den er forkert lastet, så når centrifugeringen starter, er den ude af ballance, frem til den har opnået en hvis hastighed der kan udligne kræfterne selv.

Hvis jeg mistolker din beskrivelse, kan du evt. lave en lyd/video fil af hvor det sker for vi selv lige kan komme med indput.

 

Måske er støddæmperne tjenlige til udskiftning. Du kunne prøve, om de har en virkning ved at mærke efter om der er modstand, når du trækker dem fra hinanden eller skubber dem sammen. Hvis der er modstand, virker de. Hvis de virker, kunne det være lejerne, der trænger til udskiftning.

fase
Vil lige prøve og få den maskine slæbt på mit værksted og skilt af men noget tungt skidt 95 kg op af kældertrappe med sækkevogn men det skal afprøves med de støddæmpere mvh møjsi

 

Normalt vil defekte lejer rumle kraftigt. Men du kan nemt tjekke lejerne ved og åbne lågen, tage fat yderst på tromlen og vippe med den, hvis du kan mærke der er slup er lejerne og tætningsringen tjenlig til udskiftning.

Er der låg på maskinen tager du det af og skruer støddæmperne ud for inspektion/udskiftning, de sidder typisk fastgjort med en bolt i hver ende. Det er før set de bolte er faldet ud eller er slidt over.

At slæbe maskinen op af kælderen og på værksted, syntes mig at være galmatias, hvis man indeholder en "begyndende" LDS mand, idet en reperation på "stuegulvet" er et godt øveobjekt.  
 


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Hej Møjsi
Hvis du ikke har fået løst din maskinfejl, ( banken ), så er det nedslidte støddæmpere, læg maskinen på siden med sæbeskuffen opad. Udskift støddæmpere . Så banker den ikke mere..
købes hos Quickparts

Støddæmper TYP012 120N - Bauknecht Whirlpool Miele
Varenr. 107009
2 Stk. 358,00 DKK
Varer i alt inkl. moms. 358,00 DKK
Heraf 25 % moms 71,60 DKK
Fragt 40,00 DKK
I alt 398,00 DKK

Lah ??
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis