Flisekant med belysning, og sensor

Hej

Jeg har en plan om til foråret at sætte en kant af fliser 20x40 op langs en laaanggg indkørsel (29 meter). Samtidig er planen at der i projektet skal indgå en belysning af indkørslen (LED). Jeg kunne tænke mig en form for lav belysning som kaster lyset fra kanten og ud på indkørselsarealet. Belysningen ønsker jeg styret af bevægelses sensorer der dækker hele indkørslen, det vil sige uanset hvor i indkørslen der er bevægelse skal lysene tænde, samtidig skal de kobles via et slumrerelæ, så de kun tændes når der er behov. Er der nogen der har et forslag til lysgiverne, kablingen osv.? Jeg har selv en ide om at måske 3 - 4 sensorer kan dække hele indkørslen. Hvis vi antager at jeg placerer dem skiftevis i den ene side og den anden så det giver en overlapning hvordan begrændser jeg så området de dækker kun til at omfatte indkørslen og ikke området uden for?

I første omgang er indkørslen belagt med grus, men en gang i fremtiden skal der lægges belægningssten.

Jeg vil være meget taknemmelig for forslag til en god løsning.

 

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

PIR sensorer skal helst sidde oppe i en højde på 1,8-2,0 m De har en rækkevidder på ca. 12 m Her er et eksempel på en kvalitets sensor. klik her

Så det var jo oplagt at sætte den første på kanten af carport stern. Så kan den ene vel nå det hele.Hvis den kigger lige ud af vejen, vil den jo detektere det der kommer bag hækken også. Det kan man delvis komme ud over ved at indskrænke sensorens synsfelt med noget tape direkte på sensor. Men det kræver noget ekspemimenter. Sensoren har indbygget lys føler så den kan indstilles til kun at tænde ved bevægelser om natten.


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis