Kan ikke finde den rigtige stikkontakt til dette problem

Hej alle i skønne mennesker!

Jeg har nu brugt det meste af aftenen på at søge efter en stikkontakt med følgende: 3 indgange bag(3 faser, 3 nul, 3 jord) - men kan simpelthen kun finde de velkendte LK Fuga - Kan det virkelig passe at det ikke er muligt at få en sådan kontakt? 

Her er et billede for bedre at kunne illustrere min pointe:

 

Håber dette er muligt, da jeg ikke ønsker at samle tingene i en dåse, men hellere vil samle det i en stikkontakt.

 

Mvh

 

Emil

Hej alle i skønne mennesker! Jeg har nu brugt... Vis hele indlægget
19 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
3 samlemuffer og 3 lus, så skal du ikke fræse længere end til den nærmeste stikkontakt :-) I mit hoved er det meget lettere, da du så skal reparere 1½m væg mindre. Men fred være med det. Du skal da have lov til at gøre det mest muligt besværligt for dig selv :-)

Du bliver nød til at tage et billed af det du snakker om og ligge op. Så kan vi tegne ind på billedet hvad det er vi mener. For du fanger ikke helt hvad det er der bliver ment her.

Der hvor din stikkontakt sidder, og du skal have 3 ledninger samlet. I den dåse må du gerne bruge samlemuffer, så du tager de 3 ledninger du skal have samlet og putter i en samlemuffe, også en ekstra en (en lus) som du putter i stikkontakten. Så er ledningerne samlet, og der er strøm på stikkontakten. længere er den ikke. Det er et job der tager 1-3 minutter. Jeg kan slet ikke følge dig i at du hellere vil rille noget ind. Billeder ind!

EDIT: lidt som på det her billed. Der er dog kun 2, men princippet er det samme. 

 

Er gået igang med rille arbejdet, så det er for sent nu - jeg takker og bukker for jeres hjælp de herrer!
Jeg synes nu du stadig skal smide et billed op, så vi kan forstå hvad det er du mener. Eller hvordan du mener du løser det :p For jeg (og de andre?) kan ikke helt forstå hvad du med den løsning.

Så får vi ikke stillet vores nysgerrighed øv ! ! . Og blive klogere på hvordan 1,5m rille kan være nemmere end 3 samlemuffer. øv øv øv


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Emil, som du selv skriver: "det mine kompetencer rækker til". Tror desværre ikke helt at dine kompetencer rækker til at lave strøm, så jeg synes bare du tager telefonen og finder en elektriker på krak. HUSK, du skal være autoriseret for at lave det du er i gang med ;-)
Jeg tror at Emil mener, at han istedet flytter det 3. Kabel over til en stikkontakt der er 1,5 meter væk, hvor der i forvejen kun er ét kabel!

Det er bare beskrevet meget kryptisk! 😂

Indehaver af firmaet KV Sikring. Jeg sælger og installerer tyverialarmer, videoovervågning og adgangskontrol til private og erhverv. Jeg er bl.a. forhandler af Jablotron. Se mere på www.kvsikring.dk

Skrevet af Wezio på 29-08-2016 15:09
Jeg tror at Emil mener, at han istedet flytter det 3. Kabel over til en stikkontakt der er 1,5 meter væk, hvor der i forvejen kun er ét kabel!

Det er bare beskrevet meget kryptisk! 😂

 

Selv hvis det er det han mener, kan jeg stadig ikke forstå ham 

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også