Isolere lyd fra højtaler på terrassen

Hej alle,

Skal holde lidt fester henover sommeren og vil i den forbindelse ikke genere mine naboer så meget at de kigger skævt til mig Mit spørgsmål går lidt ud på om man på nogen måde kan isolere/fange lyden så den så vidt muligt bliver på min terrase. Mine tanker gik på at bygge en slags lyd boks / kasse rundt om højtaleren. Både for at beskytte den mod sol og for at indskærme lyden. Nogle der har foreslag til hvordan man kan dette, hvis det er overhovedet kan lade sig gøre? Vil en lukket kasse forstærke bass'en til yderligere irritation? Højtaleren kommer til at spille ind mod murværket hvor lyden dør, men problemet er siderne selvom der ikke er sidehøjtaler på. Jeg har sådan en fætter her:

Det er lige en opgradering på en god boomblaster.

Nogen ideer? Vil jo gerne kunne spille så højt som muligt og genere mindst muligt 

 

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Steve.


Uden og være professor i lyd ved jeg da en smule om det, ved du vender højtaleren ind imod væggen skaber du en "reflexkasse" i grove træk. Det vil forstærke din bass. Det er intet problem og retningsbestemme lyd, men kun mid og High, din low vil sprede sig langt mere, tager selv ud og spiller lidt, mine pa højtalere har en spredning på 75 grader vandret og 110 grader lodret så kan på den måde retningsbestemme min lyd, men min sub kan jeg placere præcis hvor jeg ønsker for den skal nok komme rundt i hele rummet uden problemer.
Så med dit forslag omkring og afskærme den så vil du blot opnå mere bassline til dine naboer. Og skal jeg endelig generes af musik fra min nabo så vil jeg da kunne høre hvad han spiller og nyde lidt god lyd og ikke kun kunne høre boom boom boom.
Din højtaler egner sig heller ikke specielt godt til formålet da den har en forholdvis stor membran, det giver dybere bass. Skulle det være mig ville jeg gå efter langt mindre højtalere der ligger højere vægt på mid og High. Og kvalitets højtalere ikke lir højtalere med lys og alt muligt andet gejl i, dine naboer vil blive meget mere glade for lidt ordentlig kvalitets musik.
få fat i et par gamle kaffesække - de er dekorative. Put en 100 mm rockwool bat i, sy den til og hæng den op bag højttaleren

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis