spørgsmål vedr. cigarstik på mc

Er ved at lave cigarstik på min motorcykel, er det nødvendig at have sikring foran cigarstikket, hvis ikke kan det skade telefonen eller noget? 
tak på forhånd!!

Er ved at lave cigarstik på min motorcykel, er det... Vis hele indlægget
23 svar
 Følg tråden
Der er 20 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Skrevet af ev elmand på 06-06-2016 19:33

På det erfaringsmæssige er vi som bekendt meget på linje, men jeg har også erfaret at bilstrøm og husstrøm er lidt forskelligt. Man kan f.eks. få en pære til at lyse med 1 leder ! ! ! det kan man alligevel ikke i et hus.

 

  VRØVL, så har du fuldstændigt misforstået hvordan et køretøj er indrettet.   

 

 


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Skrevet af polobjørn på 06-06-2016 20:04

Hej

Dette specielt rettet til Fabrin & Nitter 

Efter mere end 45 år beskæftiget som "autoelektrikker" med den"rigtige" gamle uddannelse, er min erfaring efter flere tilfælde af ommonteringer af iv. tyverialarmer - entrallåse systemer - autoradioer og så viddere, at 220 Volt elektrikkere skal holde sig til det de har lært om dette og så afholde sig fra at arbejde med el i biler og både - samtidig har jeg også lært at autofolk har en ret stor tilbøjelighed til at over dimentionere  ledninger når de arbejder på biler og i både, men det skader jo ikke vel ?  

men jeg har også lært at 220 V installationer er for "rigtige" elektrikkere, vi autoelektrikkere kan sikkert godt lave det så det virker, men det er ikke sikkert at det er udført efter reglere !!!

Hilsner til alle fra Polobjørn

Ja, skomager bliv ved din læst, så går det bedst. 

 

 


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Til en GPS på min Ducati købte jeg et "cigarstik" samt en 3amp sikring med holder og ledning hos T Hansen. Systemet har virket udmærket på mange ture i Skandinavien.

Captn
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis