CNC slæde til div. formål - Råd og vejledning ønskes

Faldt over dette forum, og det virker som om at her holder nogle intelligente mennesker til, so here goes.

Kort og godt så roder jeg og en kammerat med lidt elektronik, og det hygger vi os jo for så vidt meget godt med, men når det kommer til anskaffelse af PCB, så er det altid et værre hyr, så jeg tænkte, lad os da lave hvad vi har brug for selv.
Jeg er imidlertid ikke meget for at rode rundt med de nødvendige kemikalier, så det efterlader mig med to muligheder Laser eller fræsning, hvoraf førstnævnte formentlig ikke er en reel mulighed, men under alle omstændigheder har vi brug for the CNC slæde, eller hvad man nu skal kalde det.

Den behøver jo for så vidt ikke at være særlig stor, så jeg tænkte først at smække noget sammen af nogle gamle printere/cd/dvd/br drev eller lignende, skrue en dremme fast, og vupti.

Faktum er dog at det aldrig ville blive en særlig god løsning, hvorfor jeg nu søger vejledning her. Findes der et godt og relativt billigt produkt som jeg har overset, evt. i kit form, eller er man som borger i den civicerede verden nødsaget til at investere et femcifret beløb på en maskine som langt overstiger en krav, og som man alligevel ikke har plads til?

Der findes jo nogle produkter fra det store udland, men selv de billigste af den vil, tror jeg, langt overskride mit budget når først told, skat, moms, fragt og hvad ved jeg, er betalt.


Nuvel, jeg har vist allerede sagt for meget. Håber på et godt råd eller to.


So long...

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Et alternativ kunne også være af købe en "billig" 3d printer, eller noget der ligner, og ganske enkelts smække en dremmel på den, men indtil videre synes intet at tilbyde høj nok præcision,
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis